- 31,185
- 22,958
- 113
Buraya konu açsan vıda atıcak 40 kısı bulurduk sanaUcu sivri yere vidalı olanlardan olmak için araya adam sokmak lazımmış
Buraya konu açsan vıda atıcak 40 kısı bulurduk sanaUcu sivri yere vidalı olanlardan olmak için araya adam sokmak lazımmış
Hakan sende para var ara ara foruma giriyorsun hissediyorumGidin bı çay için
Yok valla olsa keşkeHakan sende para var ara ara foruma giriyorsun hissediyorum
Kim ismarlayacak 🤣Gidin bı çay için
Kim çağırdı önce o ismarlasinKim ismarlayacak 🤣
Hüngür hüngür ağlıyorumYok valla olsa keşke
Hakan çay paralarınizi ismarlasin hayra geçerHakan sende para var ara ara foruma giriyorsun hissediyorum
Kaçar bunlar ıcıpKim ismarlayacak 🤣
Hakan yok Felan diyorda payco hesabına 10 bjn giriş olmuş 16 dakika önceHakan çay paralarınizi ismarlasin hayra geçer
Bu adam spor rolling yapio hedefe ulaşınca dağıtımını yapıyor mu yapıyor gelirse çekilişte hak sahiplerine ödül atıyor mu atıyor slot rollingde tahmin tahmincilerin ödülleri atıyor mu atıyor derdin ne sanane milletin parasından bastigindan.Reis sen söyle kime yapiyim sence yapılır mı adam gelip kendini savunamadı surda 50 resim attı ucak atıyo ufo atıyo ama kupon atamıyo millet hala savunuyor pes ettim ben sadece @Mrlbra gelsin iki kelime yazsın yazmicam daha konuya
Benim niye haberim yok 😄😄Hakan yok Felan diyorda payco hesabına 10 bjn giriş olmuş 16 dakika önce
Haraç kesHakan yok Felan diyorda payco hesabına 10 bjn giriş olmuş 16 dakika önce
Dk yi nereden biliyorsun sen attın o zaman 😄😄😄Hakan yok Felan diyorda payco hesabına 10 bjn giriş olmuş 16 dakika önce
Dostum ona birşey demiyoruz zaten dağıtım yapıyor ama o tutarı basmamış deidk olay bu bunu diyemezmiyiz onu anlamıyorum konuyu niye çarpıtılıyorBu adam spor rolling yapio hedefe ulaşınca dağıtımını yapıyor mu yapıyor gelirse çekilişte hak sahiplerine ödül atıyor mu atıyor slot rollingde tahmin tahmincilerin ödülleri atıyor mu atıyor derdin ne sanane milletin parasından bastigindan.
Konu kapansın uzatmanın bi anlamı yok gel slot tahmini yapDostum ona birşey demiyoruz zaten dağıtım yapıyor ama o tutarı basmamış deidk olay bu bunu diyemezmiyiz onu anlamıyorum konuyu niye çarpıtılıyor
O kupon bedeli 50 k değil diyorum farklı düşük bir tutar diyorum isittorsan arkadasına güveniyorsan 16 k ya kadar bahse girerim butraya atalım kasaları
Daha yazmicam dedim sen ilk kez yazdın sana cvp olarak yazdım
Dostum zaten en az 3-4 mesajda bunları yaptığını söyledi maalesef kupon sahibinin haberi olmadan 4-5 kişiyi iddiaya girdi sonuç ortalık karıştıBu adam spor rolling yapio hedefe ulaşınca dağıtımını yapıyor mu yapıyor gelirse çekilişte hak sahiplerine ödül atıyor mu atıyor slot rollingde tahmin tahmincilerin ödülleri atıyor mu atıyor derdin ne sanane milletin parasından bastigindan.
ŞemmameDostum zaten en az 3-4 mesajda bunları yaptığını söyledi maalesef kupon sahibinin haberi olmadan 4-5 kişiyi iddiaya girdi sonuç ortalık karıştı
Ulan ona niye yikayım adam kendi adina konuştu benim yada Metin'in Ege'nin yerine konuşmadı mal mısın@Mrlbra adam nasıl satılır onu izliyoruz herşeyi sana yıktı 😂
Hello kittyUlan ona niye yikayım adam kendi adina konuştu benim yada Metin'in Ege'nin yerine konuşmadı mal mısın