Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Tokmakci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,520
6,123
113
Reis sen söyle kime yapiyim sence yapılır mı adam gelip kendini savunamadı surda 50 resim attı ucak atıyo ufo atıyo ama kupon atamıyo millet hala savunuyor pes ettim ben sadece @Mrlbra gelsin iki kelime yazsın yazmicam daha konuya
Bu adam spor rolling yapio hedefe ulaşınca dağıtımını yapıyor mu yapıyor gelirse çekilişte hak sahiplerine ödül atıyor mu atıyor slot rollingde tahmin tahmincilerin ödülleri atıyor mu atıyor derdin ne sanane milletin parasından bastigindan.

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Bu adam spor rolling yapio hedefe ulaşınca dağıtımını yapıyor mu yapıyor gelirse çekilişte hak sahiplerine ödül atıyor mu atıyor slot rollingde tahmin tahmincilerin ödülleri atıyor mu atıyor derdin ne sanane milletin parasından bastigindan.
Dostum ona birşey demiyoruz zaten dağıtım yapıyor ama o tutarı basmamış deidk olay bu bunu diyemezmiyiz onu anlamıyorum konuyu niye çarpıtılıyor
O kupon bedeli 50 k değil diyorum farklı düşük bir tutar diyorum isittorsan arkadasına güveniyorsan 16 k ya kadar bahse girerim butraya atalım kasaları
Daha yazmicam dedim sen ilk kez yazdın sana cvp olarak yazdım

sanane kısmıda haklısın konu açtı haberimiz oldu diye aramızda iddaya girisk yoksa nerden bilelim 😉

Tokmakci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,520
6,123
113
Dostum ona birşey demiyoruz zaten dağıtım yapıyor ama o tutarı basmamış deidk olay bu bunu diyemezmiyiz onu anlamıyorum konuyu niye çarpıtılıyor
O kupon bedeli 50 k değil diyorum farklı düşük bir tutar diyorum isittorsan arkadasına güveniyorsan 16 k ya kadar bahse girerim butraya atalım kasaları
Daha yazmicam dedim sen ilk kez yazdın sana cvp olarak yazdım
Konu kapansın uzatmanın bi anlamı yok gel slot tahmini yap

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Dostum zaten en az 3-4 mesajda bunları yaptığını söyledi maalesef kupon sahibinin haberi olmadan 4-5 kişiyi iddiaya girdi sonuç ortalık karıştı

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Yaw babacim kapatin su konuyu gozunuzu seveyim burdan kupon ve gorseller uzerinden iddaa ortaya atilmaz, atan adamin aklindan suphe ederim. ( Çünkü güvenilirliği yok. ) İddaaya giren adamlarin aklindan da suphe ederim