- 18,515
- 16,838
- 113
Su burnumdan çıktı okurkenKardeşim canımı sıkma bu forumda parayla düşüncesi değişmeyecek 3-4 adamdan biriyim iyi forumlar
Su burnumdan çıktı okurkenKardeşim canımı sıkma bu forumda parayla düşüncesi değişmeyecek 3-4 adamdan biriyim iyi forumlar
Sıkıntı yok bu bizi sevindirirAbuzer bugün çok düşman kazandın he 😁😁
Bir dahakine başka yerinden çıkartırımSu burnumdan çıktı okurken
Helal ferdi. Duruşunu kuruş bozamaz 😁😁 inandıkKardeşim canımı sıkma bu forumda parayla düşüncesi değişmeyecek 3-4 adamdan biriyim iyi forumlar
Aferin Ferdi tam gereken cevabı verdin 😅 yarın 13:00 Karabağlar BelediyesiBir dahakine başka yerinden çıkartırım
Reis sen söyle kime yapiyim sence yapılır mı adam gelip kendini savunamadı surda 50 resim attı ucak atıyo ufo atıyo ama kupon atamıyo millet hala savunuyor pes ettim ben sadece @Mrlbra gelsin iki kelime yazsın yazmicam daha konuyaBunun şerefine rol
Kardeş yarına saatlik izin alacağım eğer gelmezsen adam değilsinAferin Ferdi tam gereken cevabı verdin 😅 yarın 13:00 Karabağlar Belediyesi
Yemin ederim gelmezsem adam değilim.Kardeş yarına saatlik izin alacağım eğer gelmezsen adam değilsin
Ne basmış ne kazanmış ne kaybetmiş bizi ilgilendirmiyor çünkü iki adım başarılı olsaydı 4 kişiye 300 500 atardı ama olmadı, gerisi kimseyi ilgilendirmez konu kapanmıştır uzatmanın manası yokŞunuda son söylemeden geçmeyim dümen yapan adamı ne kadar hayretler içerisindeyim kimsede acaba bu niye atmıypr diye sorgulamaz mı ya vallahi pes beyler şaşırdım kaldım size para dağıtıcam diom hala adamı savunuyonuz adam kendisini bu kdar savunmadı 😂
Sen nerde çalışıyorsunKardeş yarına saatlik izin alacağım eğer gelmezsen adam değilsin
Dostum seninde haksız olduğun konu var kupon sahibi iddiaya girmemiş senle neden kanıtlama ihtiyacı duysun onun yerine iddiaya girenler varReis sen söyle kime yapiyim sence yapılır mı adam gelip kendini savunamadı surda 50 resim attı ucak atıyo ufo atıyo ama kupon atamıyo millet hala savunuyor pes ettim ben sadece @Mrlbra gelsin iki kelime yazsın yazmicam daha konuya
Otoparkta dubayımSen nerde çalışıyorsun
Tamamdır yarın görüşelimYemin ederim gelmezsem adam değilim.
Ucu sıvrı olandan mı yere vıdalı olan mıOtoparkta dubayım
Gidin bı çay içinTamamdır yarın görüşelim
Tekme atıyon hacıyatmaz gibi geri geliyo ya onlardan, yarın video atarım sizeUcu sıvrı olandan mı yere vıdalı olan mı
Ucu sivri yere vidalı olanlardan olmak için araya adam sokmak lazımmışUcu sıvrı olandan mı yere vıdalı olan mı