- 21,391
- 14,797
- 113
😂😁😁😁😁 Osimhen oldu general aw ağa dmler şimdi onun yaniyodur😁😁😁😁Çok büyük idolüm yalnız artık osimhem adam 1.30 ala ala 400k vurdu
😂😁😁😁😁 Osimhen oldu general aw ağa dmler şimdi onun yaniyodur😁😁😁😁Çok büyük idolüm yalnız artık osimhem adam 1.30 ala ala 400k vurdu
Osimhen hani benim rool la illa seni de mi listeye alayımBorç ödedim bugün 100 k tam zamanında
Ula herkesi tamamda Suat ayrı baba herseyi fazlasıyla hakkediyorBizim dm yanmamis osimheen
Benimde yanmamış kendisi artık idam edilecekler listesinin başındaBizim dm yanmamis osimheen
50k bastığına inanmamıs hayro resim atarsa 5k atacakmış burds 5 kişiyeBeni etiketlenmiş ne oldu la
Kardeş bekle o siteye şuan erişim yapamıyorum da bakiye atıyım kendisine özelden ama 5 kişiye 5 k atsın 😂😂50k bastığına inanmamıs hayro resim atarsa 5k atacakmış burds 5 kişiye
Liste yapıyorum50k bastığına inanmamıs hayro resim atarsa 5k atacakmış burds 5 kişiye
Ağa para alışverişi yasak 😂😂😁😁Konuyu kapattırcaksınız aw liste para falan demeyin
Kanit icin banada 10k atman lazimmis dostKardeş bekle o siteye şuan erişim yapamıyorum da bakiye atıyım kendisine özelden ama 5 kişiye 5 k atsın 😂😂
Sonra forumdan fare gibi kaçmasın
Dağıtacak kefilleri var 🤣Kardeş bekle o siteye şuan erişim yapamıyorum da bakiye atıyım kendisine özelden ama 5 kişiye 5 k atsın 😂😂
Sonra forumdan fare gibi kaçmasın
Ya kardeş siz inaniyor msnzDağıtacak kefilleri var 🤣
İnanmayan o vardı işte 🤣Ya kardeş siz inaniyor msnz
Ben milletle uğraşmayayim sonra ben kötü oluyorum 5ksini ben dağıtım yapıyım sussun kendisi iftardan sonra rolling açarız selametle kalın 😎😎😎
Ben sana inanıyorumYa kardeş siz inaniyor msnz
Ben milletle uğraşmayayim sonra ben kötü oluyorum 5ksini ben dağıtım yapıyım sussun kendisi iftardan sonra rolling açarız selametle kalın 😎😎😎
S.e kanka inanmasın benim dagittigim para onun 2 aylık maaaidir emin olabilirsiniz dün 3 kbkuoon yaptık 1 tane tutmadı🤣🤣🤣🤣İnanmayan o vardı işte 🤣
Benim ilk kupon gelmişti onun mesuliyeti etikete sende puhahahaS.e kanka inanmasın benim dagittigim para onun 2 aylık maaaidir emin olabilirsiniz dün 3 kbkuoon yaptık 1 tane tutmadı🤣🤣🤣🤣
Bu gece yaparız gene 1 k 5 kişi konuya damlaBenim ilk kupon gelmişti onun mesuliyeti etikete sende puhahaha