- 30,831
- 17,001
- 113
Tebrikler güle güle harca dostumBorç ödedim bugün 100 k tam zamanında
Alırım bi rol sponsorluğunu
Tebrikler güle güle harca dostumBorç ödedim bugün 100 k tam zamanında
Olmadi kanka şimdiferdi seni görünce forumdan soğuyorum beee kardeşim, ulan daha yeni kupondan çekiliş denk geldi, hiç durmuyorsun sürekli bir talep süreki bir hep bana hep bana
İftarNe oldu yahu bu kizginlar ne ?
Kardeş 3-4 günde bir kere bir parlament parası kazandık nerede hep bana hep bana demisimferdi seni görünce forumdan soğuyorum beee kardeşim, ulan daha yeni kupondan çekiliş denk geldi, hiç durmuyorsun sürekli bir talep süreki bir hep bana hep bana
Yaw birak hergun sinyaldesin bana anlatma kardesimKardeş 3-4 günde bir kere bir parlament parası kazandık nerede hep bana hep bana demisim
Hangi kuponu dost ben rolling yaptım yattı başkada kupon yapmadim@Tokmakci kuponu atsana arkadaşa 5x1k sını alalım
Hayrodan alıcaz1k yapamadıb mı daha @Metings1905
Cın lıgıHangi kuponu dost ben rolling yaptım yattı başkada kupon yapmadim
Konuya şimdi baktım da bütün gün beraber dik zaten o oynarken bj takiliodm ufo da jackpot kazandi zaten keyfi isterse atar kanka inanmayan arkadaşa ben sadece şunu biliyorum hedefe ulasilsa 5 kişiye 1k vercektiCın lıgı
Kral sakin ol 50k olanı at 5 k burad adağıtom var yoks adamlar bana 1 k verecekBu gece yaparız gene 1 k 5 kişi konuya damla
@Hayroo ver kardeş 5x1 k adam yapmıs kuponu@Metings1905
Kardeş siz bana inanıyor musunuz
Bakın kardeşim ben 50 k kasa olmasa rolling açıpta kendimi rezil edecek bir adam değilim
Ben avivator ufoya günlük 100 k bırakıyorum
Milleti siz bırakın bana güvenmeyen rollinglerime gelmesin
Rica ediyorum ben bu kadar yazıyorum başka bişi demiyorum
Toplayın şunları yeter inanmayanlar
Reis 3 sayfaya gerek yok çin basket maçı kuponunu at kapatalım iddaamızı 😂😂@Metings1905
Kardeş siz bana inanıyor musunuz
Bakın kardeşim ben 50 k kasa olmasa rolling açıpta kendimi rezil edecek bir adam değilim
Ben avivator ufoya günlük 100 k bırakıyorum
Milleti siz bırakın bana güvenmeyen rollinglerime gelmesin
Rica ediyorum ben bu kadar yazıyorum başka bişi demiyorum
Toplayın şunları yeter inanmayanlar
@Hayroo ver kardeş 5x1 k adam yapmıs kuponu
Kral ben hiç bir kuponu atmam 5 değil 50 Dağıstanda ben kimseyi inandırmak zorunda değilimKral sakin ol 50k olanı at 5 k burad adağıtom var yoks adamlar bana 1 k verecek