- 22,435
- 23,079
- 113
Fake imiş baktı parasına çökecez çeviriyor buDetay ver çabuk detay ver
Fake imiş baktı parasına çökecez çeviriyor buDetay ver çabuk detay ver
Reis bu sefer olmadığı belli 3ok çekim atıyo kuponu atamıyo 😂😂😂Yok o oynuyor öyle yüklü
@CistakCistakBaby fake atmaz reıs sende herkesı yalancı sanıyorsun gorumdaGırgıra dedim bir cistak degiliz millete yediremeyiz 😂
Hiçbir zaman kupın attığınu görmedim valla onun ben ama hep dağıttıReis bu sefer olmadığı belli 3ok çekim atıyo kuponu atamıyo 😂😂😂
Şimdi bütün hesaplarına tek tek girip bakarımFake imiş baktı parasına çökecez çeviriyor bu
Agam sen yapma bari olsa ilk senin haberin olurduDetay ver çabuk detay ver
Bi baksana lazımŞimdi bütün hesaplarına tek tek girip bakarım
Fake degilse göreyim 5x1 k 😉@CistakCistakBaby fake atmaz reıs sende herkesı yalancı sanıyorsun gorumda
Fake değilse 5 kişiye 1k mı vercanFake degilse göreyim 5x1 k 😉
@Tokmakci kuponu atsana arkadaşa 5x1k sını alalımFake degilse göreyim 5x1 k 😉
Reis yanılmam ondan bir saat önce 2 k lok paylaştı lose oldu ama bu hikaye millet yiyo zaten o tutar degil net yanılmam öle olsa 4 kişi ulaşım mı olur 😂Hiçbir zaman kupın attığınu görmedim valla onun ben ama hep dağıttı
Yersin bu lafı yapma silFake degilse göreyim 5x1 k 😉
Zaten 5 kişisiniz hodri meydan yoksa laırom 1 k nızıFake değilse 5 kişiye 1k mı vercan
Sen her role aynı şeyi yapıyon amaReis yanılmam ondan bir saat önce 2 k lok paylaştı lose oldu ama bu hikaye millet yiyo zaten o tutar degil net yanılmam öle olsa 4 kişi ulaşım mı olur 😂
Sen parayı hazır et @CistakCistakBaby @Tokmakci come to dubaıZaten 5 kişisiniz hodri meydan yoksa laırom 1 k nızı
500k değil 50k demiş çok büyük bir para değil kupon içimYersin bu lafı yapma sil
Yemem aga burdayımYersin bu lafı yapma sil
Lâ bastıgı paraya goremı dagıtcak @Mrlbra 70 k koydu çekilişten 100 tl attı yalan mı kupon sımdıZaten 5 kişisiniz hodri meydan yoksa laırom 1 k nızı
PekiYemem aga burdayım
Dostum attığı çekim görseline göre ona cok bile 😂500k değil 50k demiş çok büyük bir para değil kupon içim