- 22,435
- 23,079
- 113
Ptr param yok diyor 5ksına iddaya gidiyor sksksLâ bastıgı paraya goremı dagıtcak @Mrlbra 70 k koydu çekilişten 100 tl attı yalan mı kupon sımdı
Ptr param yok diyor 5ksına iddaya gidiyor sksksLâ bastıgı paraya goremı dagıtcak @Mrlbra 70 k koydu çekilişten 100 tl attı yalan mı kupon sımdı
Söz senettir reisPtr param yok diyor 5ksına iddaya gidiyor sksks
Ptr böle işte alıstıkPtr param yok diyor 5ksına iddaya gidiyor sksks
5 k dagıtası gelmısMillettin kuponu bizi neden ilgilendiriyor burda ne alaka
İlgilendirmiyor ama mesela senin buna inanmana şaırdım bazıları yer ama senin yememen lazımMillettin kuponu bizi neden ilgilendiriyor burda ne alaka
Ben inanıyorumİlgilendirmiyor ama mesela senin buna inanmana şaırdım bazıları yer ama senin yememen lazım
Ortalığı kızıştırmak istiyorum 😂Agam sen yapma bari olsa ilk senin haberin olurdu
Az önceki konuya hem 50 k hemde 4 kişi ulaşım yersen 😂😂
Basmadıysa kendi hatası yani doğru olup olmamaması beni etkilemez kiBen inanıyorum
Baktım hesapları eksideBi baksana lazım
5kyı nasil atacak o zamanBaktım hesapları ekside
Çeyrek altın bozdurrur5kyı nasil atacak o zaman
Öle tabi burada ergen tatmin formu degil reis cekimi atabiliyosan onuda atabilirsin yapmıştır ama o tutar asla degildir yarısı bile degildir iddiamda geçerliBasmadıysa kendi hatası yani doğru olup olmamaması beni etkilemez ki
Aybı düşüncedryizBeyler boşverin batıysada kendine aksiyse de yine kendine. Bizim acil para bulmamız lazım
Atamayacak demek ki5kyı nasil atacak o zaman
Lazım amaAtamayacak demek ki