Valla lazım doğru ama hala ıspatlanmadıLazım ama
Dost sen yapma bari atılmayan bişey değil alanlar bilir 😉5kyı nasil atacak o zaman
Sana inanmadığım için özürdilerim 😁😁😁 harbi @Naruto northeymiş 😁😁😁😁Aybı düşüncedryiz
Abooov sova gel sova😂😂Dost sen yapma bari atılmayan bişey değil alanlar bilir 😉
Siz bana atacağınız 1 k yı topladınızmı ondan haber verin 😂😂5kyı nasil atacak o zaman
Şuan dan bahsediyorum ama puhajDost sen yapma bari atılmayan bişey değil alanlar bilir 😉
Benimle dağıtım yarıştırma istersen 🤣Dost sen yapma bari atılmayan bişey değil alanlar bilir 😉
Biz her zaman doğru olanı söyleriz o senin ayıbınSana inanmadığım için özürdilerim 😁😁😁 harbi @Naruto northeymiş 😁😁😁😁
La ne yarıştırıyoz yani uaptıklarımız yapacağımız teminatı diye diyozBenimle dağıtım yarıştırma istersen 🤣
Inanırım bak 😁😁Biz her zaman doğru olanı söyleriz o senin ayıbın
İyide şuan yok o zaman vurgun vardı ppuahahLa ne yarıştırıyoz yani uaptıklarımız yapacağımız teminatı diye diyoz
Ne vurgunu aga vurugm beklemem neyse 3 te 1 coğu zmaan yarısnı atarım vurugm olsa 40 gün 40 gece şamata olur burda 😂İyide şuan yok o zaman vurgun vardı ppuahah
Mesajım arada kaynıyo 😂😂Ben 1 k mı nasıl alıcam fikriniz varmı diyomıyum herhalde verirsiniz üstüne yatacak haliniz yok adam başı 200 er düşüyo 😂😂
VeririzBen 1 k mı nasıl alıcam fikriniz varmı diyomıyum herhalde verirsiniz üstüne yatacak haliniz yok adam başı 200 er düşüyo 😂😂
Bizim için yeter bu cvp gerisini sorgulamam her türlü gelir derim 😉Veririz