- 22,450
- 23,112
- 113
Ne aslanı çakal bunlar çakallllBız tılkıysek o çakal
Ne aslanı çakal bunlar çakallllBız tılkıysek o çakal
Emekli ikramiyeleri yatıyomus dedeyi koparma zamanı gelmisMahremimizi söyleme @Barrios
nortede olsa beni görür zaten 🤣Geldi yeni biri araya @Metings1905 kopar norteyi
İnsan yiyen kabilelere döndük lan kamu spotuyuz şu an kumar bırakır insanlar şu hale djajjdjsnxGeldi yeni biri araya @Metings1905 kopar norteyi
Mahremmiş öyle diyor @MrlbraKaç para geliyor mesela
@Mkrc53nortede olsa beni görür zaten 🤣
Fena bi şekilde silkeliyolar dost bu illegal kumar olayı her hanenin içinde var valla devletin bunu bi şekilde bitirmesi lazımAbi holigan nakit eklemiş diyorlar giriyom tirtt betpipo frebeet eklemiş diyorlar giriyom tirt
Pusula birşeyler eklemiş diyorlar giriyom tirt
Hicbiryerden birşey cikartamadik
Bunuda koparamazsanız ben daha ne diyim
Sigara mu bittiAha para kokusu geliyor 😁😁
Titreme var zangır zangır hepımızde suanİnsan yiyen kabilelere döndük lan kamu spotuyuz şu an kumar bırakır insanlar şu hale djajjdjsnx
Ayıp edersiniz valla regl olduğum bi dönemdeyiz zatenMahremmiş öyle diyor @Mrlbra
Holigan demisken bı 400 liramiz rehin kaldı orda 2 aydır no güncelle sonra cekebilirsin dio. Enflasyon anasını belledi 400 liranın 2 aydaAbi holigan nakit eklemiş diyorlar giriyom tirtt betpipo frebeet eklemiş diyorlar giriyom tirt
Pusula birşeyler eklemiş diyorlar giriyom tirt
Hicbiryerden birşey cikartamadik
Her şey gitti keşke sigara gideydi 😁Sigara mu bitti
Sen yarın gör enflasyon saat 9 daHoligan demisken bı 400 liramiz rehin kaldı orda 2 aydır no güncelle sonra cekebilirsin dio. Enflasyon anasını belledi 400 liranın 2 ayda
Yarın bi paket sigara alırızHoligan demisken bı 400 liramiz rehin kaldı orda 2 aydır no güncelle sonra cekebilirsin dio. Enflasyon anasını belledi 400 liranın 2 ayda
Kardeşim güncellesene no, ben bugün 3 dk içinde güncelledimHoligan demisken bı 400 liramiz rehin kaldı orda 2 aydır no güncelle sonra cekebilirsin dio. Enflasyon anasını belledi 400 liranın 2 ayda
6 yıl önce şakasız pederin emekli maaşını geceden siteye atıp 2× yapıp geri koymuştum yerine.Emekli ikramiyeleri yatıyomus dedeyi koparma zamanı gelmis
ben dalga geciyom olm dedemin emekli maaşı 10K zaten ikramiyesi ne kadar olacak 😅6 yıl önce şakasız pederin emekli maaşını geceden siteye atıp 2× yapıp geri koymuştum yerine.