- 3,396
- 2,433
- 113
Bırak şimdi Metin'i yaaa gürcüler 7.5 alt biterse zenginiz 🤣🤣🤣Beni ilgilendirmez evet ben fenerli adamlara bile atıyorum puahah ama onlara giren bişeyler var kuyruk acıları var demek ki 😀
Bırak şimdi Metin'i yaaa gürcüler 7.5 alt biterse zenginiz 🤣🤣🤣Beni ilgilendirmez evet ben fenerli adamlara bile atıyorum puahah ama onlara giren bişeyler var kuyruk acıları var demek ki 😀
Gene fakırız ozamanBırak şimdi Metin'i yaaa gürcüler 7.5 alt biterse zenginiz 🤣🤣🤣
Fakir doğduk fakir ölücazGene fakırız ozaman
Açıksms güvenliği açık mı hesapta, sadece sms güvenliği olanlar katılabiliyormuş
La yazmışım y isteyene vereyim hesabı diyeİftariyeyi bizden iste hesabı başka yere öde
İmkânsız aç öleyim ben ahahah3. Acım abı demıceksın dık durucaksın dm atmıcaksın kuru etıket dayan dakıka skor sanıye bunları yerınde ve zamanında kullanıcaksın her sayfada 1 tane en az skor dakıka kuru bşey yazman gerekiyor
tamam ben oynarım ozaman hallederiz sıkıntı yok, ya da @Metings1905 reiste uygunmus aslında o oynasa daha iyi olur, benim elim ısınık değil cunku bayadır poker oynamadım
50 kBırak şimdi Metin'i yaaa gürcüler 7.5 alt biterse zenginiz 🤣🤣🤣
Isteyene demeyecektin işte direkt @Mrlbra benim hesaptan oyna diyecektinLa yazmışım y isteyene vereyim hesabı diye
En sevdiğim kardeşimBırak şimdi Metin'i yaaa gürcüler 7.5 alt biterse zenginiz 🤣🤣🤣
Yok biraz düş o kadar yok
40kYok biraz düş o kadar yok
Siz karışmayon o bizim namahremimiz
Oğlum baban yaşında ki adama kardeşim diyon sende 🤣🤣🤣En sevdiğim kardeşim
İyi forumlar dostBeyler herkesi tek tek uyarmam mı gerekiyor
Kısaltarak dahi ARGO kullanılmasın LÜTFEN.
Ruhun genç tatlım seninOğlum baban yaşında ki adama kardeşim diyon sende 🤣🤣🤣
Hee yarın doğum günün müŞunu alalım da önce nba de seri katlarımEkli dosyayı görüntüle 752772
Bak bu %101 doğru tatlım hariç 🤣🤣Ruhun genç tatlım senin
Yes betgit holi jojo içlerinden geçicem şöyle bi 30-40k toplasam süperimHee yarın doğum günün mü