http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
134,641
181,649
113
Beyler herkesi tek tek uyarmam mı gerekiyor
Kısaltarak dahi ARGO kullanılmasın LÜTFEN.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,501
17,706
113
Valla isteyene hesabı veririm benim sabrım yok pokerde o kadar uğraşamam

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
shellac reisi severim yaw adamdır ama aw de küfür ya da argo sayılmaz bence yaaa, artık sıradan bir kelime oldu site ismi olarak kullanıyor, gazete ismi olarak kullanılıyor. Okadarcıkta konusabilelim bence yani yoksa forum iyice hellokittye dönecek

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Maaş günü yaklaşıyor tabi ban yararına ğuahha
Benim maaşım yok ki ben haftalıkla çalışan bi marabayım 🤣🤣🤣 bu arada zaten bu hafta ilk defa gececiyim istesemde buralarda olmam gerçi istemiyorum da bizimkisi can sıkıntısı 🤣🤣

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
shellac reisi severim yaw adamdır ama aw de küfür ya da argo sayılmaz bence yaaa, artık sıradan bir kelime oldu site ismi olarak kullanıyor, gazete ismi olarak kullanılıyor. Okadarcıkta konusabilelim bence yani yoksa forum iyice hellokittye dönecek
Yani ben onu zaten cümle içinde virgül yada cümle sonunda nokta olarak kullanıyorum 🤣🤣

• Haha
Tepkiler: ngu

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Ona bişey demiyorum zaten q yada k demeyin diyor w bişey değil