- 48,743
- 53,285
- 113
Tam bir fiyaskoAnlasıldı sen türkiye macından yatıcaksın
Tam bir fiyaskoAnlasıldı sen türkiye macından yatıcaksın
Yorumun düzenlendiOglummmm bu pp deki Esenler semt çocuğu kim 🤣🤣🤣
Aga o zaman işiniz zor yazdığım 1965 mesajın en az 1960ını daha düzeltmeniz lâzım kolay gelsinYorumun düzenlendi
Kısaltarak dahi argo kullanılmasını istemiyoruz dostum.
Ban yersinAga o zaman işiniz zor yazdığım 1965 mesajın en az 1960ını daha düzeltmeniz lâzım kolay gelsin
Evet ilk el rest derest çekerek 400 e girilir mi
Şahsen ben öyle yapıcamEvet ilk el rest de
çok ihtiyacımız var paşamEvet ilk el rest de
Benim maaşım yok ki ben haftalıkla çalışan bi marabayım 🤣🤣🤣 bu arada zaten bu hafta ilk defa gececiyim istesemde buralarda olmam gerçi istemiyorum da bizimkisi can sıkıntısı 🤣🤣Maaş günü yaklaşıyor tabi ban yararına ğuahha
Yani ben onu zaten cümle içinde virgül yada cümle sonunda nokta olarak kullanıyorum 🤣🤣shellac reisi severim yaw adamdır ama aw de küfür ya da argo sayılmaz bence yaaa, artık sıradan bir kelime oldu site ismi olarak kullanıyor, gazete ismi olarak kullanılıyor. Okadarcıkta konusabilelim bence yani yoksa forum iyice hellokittye dönecek
Maaş gününü bilmemde ayın 24ü dayandı kapıya @sapsap10 🤣🤣🤣Maaş günü yaklaşıyor tabi ban yararına ğuahha
Ona bişey demiyorum zaten q yada k demeyin diyor w bişey değilshellac reisi severim yaw adamdır ama aw de küfür ya da argo sayılmaz bence yaaa, artık sıradan bir kelime oldu site ismi olarak kullanıyor, gazete ismi olarak kullanılıyor. Okadarcıkta konusabilelim bence yani yoksa forum iyice hellokittye dönecek
10 haftadır bişey görmedik aBenim maaşım yok ki ben haftalıkla çalışan bi marabayım 🤣🤣🤣 bu arada zaten bu hafta ilk defa gececiyim istesemde buralarda olmam gerçi istemiyorum da bizimkisi can sıkıntısı 🤣🤣
q yerine g koysak o zamanOna bişey demiyorum zaten q yada k demeyin diyor w bişey değil
Olmazq yerine g koysak o zaman
Sen hiç hayatında 700 euro ceza yedin mi ag10 haftadır bişey görmedik a
Tamam haftayı bekelrriz puajahSen hiç hayatında 700 euro ceza yedin mi ag