http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Valla isteyene hesabı veririm benim sabrım yok pokerde o kadar uğraşamam
ben oynarım ama ilk 400 garantisi veremem, holiganda eski numaram kayıtlıymıs hiç sms falan aktif etmeye ugrasamıcam simdi

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,718
29,791
113
@Mrlbra 1 haftadır sınyaldesın 1 kere al kankam dıyen olmadı aksıne sen 5 kısı 250 verdın sen bu ısı yapamıyorsun

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
calypso nerde en son roll kazandığından beri göremedim, söyleyin bari parayı dolara yatırsın çocuk 🤣

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
@Mrlbra 1 haftadır sınyaldesın 1 kere al kankam dıyen olmadı aksıne sen 5 kısı 250 verdın sen bu ısı yapamıyorsun
Harbiden LA dikkat ettim de sen şimdi böyle dıyınce 1 haftadır burda şakasını yapıyorum kimse demedi üstüne ben 10 kişiye verdim bana kitapçık satsana nasıl sinyal yapılır

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,718
29,791
113
Harbiden LA dikkat ettim de sen şimdi böyle dıyınce 1 haftadır burda şakasını yapıyorum kimse demedi üstüne ben 10 kişiye verdim bana kitapçık satsana nasıl sinyal yapılır
Bırkere profıl degıstıe sıyası görüşün belli olmayacak 1. Adım bu

• Haha
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
duruşumuz belli ben atatürkçüyüm, beğenmeyen çekemeyen anten taksın

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,718
29,791
113
Beni ilgilendirmez evet ben fenerli adamlara bile atıyorum puahah ama onlara giren bişeyler var kuyruk acıları var demek ki 😀
3. Acım abı demıceksın dık durucaksın dm atmıcaksın kuru etıket dayan dakıka skor sanıye bunları yerınde ve zamanında kullanıcaksın her sayfada 1 tane en az skor dakıka kuru bşey yazman gerekiyor

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
3. Acım abı demıceksın dık durucaksın dm atmıcaksın kuru etıket dayan dakıka skor sanıye bunları yerınde ve zamanında kullanıcaksın her sayfada 1 tane en az skor dakıka kuru bşey yazman gerekiyor
birisi ben rolling yaparken kuru sapla mapla yazdımı modum kaçıyor kaybediyorum, ya da skor mkor attılar mı paso