yok gecen ben w dan da uyarı aldım 😅Ona bişey demiyorum zaten q yada k demeyin diyor w bişey değil
yok gecen ben w dan da uyarı aldım 😅Ona bişey demiyorum zaten q yada k demeyin diyor w bişey değil
Boşver şimdi bunları bugün iftarım senden yiğidimTamam haftayı bekelrriz puajah
Ben açımBoşver şimdi bunları bugün iftarım senden yiğidim
ben oynarım ama ilk 400 garantisi veremem, holiganda eski numaram kayıtlıymıs hiç sms falan aktif etmeye ugrasamıcam simdiValla isteyene hesabı veririm benim sabrım yok pokerde o kadar uğraşamam
valla ben sıfırım olsa derya deniz saçıyoruz zaten de işte kader utansın 😅@Mrlbra 1 haftadır sınyaldesın 1 kere al kankam dıyen olmadı aksıne sen 5 kısı 250 verdın sen bu ısı yapamıyorsun
Yarın kımsede olmıcak dolar 50 tlvalla ben sıfırım olsa derya deniz saçıyoruz zaten de işte kader utansın 😅
Harbiden LA dikkat ettim de sen şimdi böyle dıyınce 1 haftadır burda şakasını yapıyorum kimse demedi üstüne ben 10 kişiye verdim bana kitapçık satsana nasıl sinyal yapılır@Mrlbra 1 haftadır sınyaldesın 1 kere al kankam dıyen olmadı aksıne sen 5 kısı 250 verdın sen bu ısı yapamıyorsun
Bırkere profıl degıstıe sıyası görüşün belli olmayacak 1. Adım buHarbiden LA dikkat ettim de sen şimdi böyle dıyınce 1 haftadır burda şakasını yapıyorum kimse demedi üstüne ben 10 kişiye verdim bana kitapçık satsana nasıl sinyal yapılır
Öyle adam zaten atmasın öyle bişey varsa pardon adam dedimBırkere profıl degıstıe sıyası görüşün belli olmayacak 1. Adım bu
Bızı ilgilendirmez ödül alacağımız kısının ırk renk görüş cınsel egılımı adım 2Öyle adam zaten atmasın öyle bişey varsa pardon adam dedim
Beni ilgilendirmez evet ben fenerli adamlara bile atıyorum puahah ama onlara giren bişeyler var kuyruk acıları var demek ki 😀Bızı ilgilendirmez ödül alacağımız kısının ırk renk görüş cınsel egılımı adım 2
Tamam ama ben turnuvaya kayıt bile olmadım vaktin varsa gir kayıt ol ben ilgilenmiyorum pekben oynarım ama ilk 400 garantisi veremem, holiganda eski numaram kayıtlıymıs hiç sms falan aktif etmeye ugrasamıcam simdi
İftariyeyi bizden iste hesabı başka yere ödeTamam ama ben turnuvaya kayıt bile olmadım vaktin varsa gir kayıt ol ben ilgilenmiyorum pek
sms güvenliği açık mı hesapta, sadece sms güvenliği olanlar katılabiliyormuşTamam ama ben turnuvaya kayıt bile olmadım vaktin varsa gir kayıt ol ben ilgilenmiyorum pek
3. Acım abı demıceksın dık durucaksın dm atmıcaksın kuru etıket dayan dakıka skor sanıye bunları yerınde ve zamanında kullanıcaksın her sayfada 1 tane en az skor dakıka kuru bşey yazman gerekiyorBeni ilgilendirmez evet ben fenerli adamlara bile atıyorum puahah ama onlara giren bişeyler var kuyruk acıları var demek ki 😀
Reıs dm den sal bana hesabı ortaklaşa alırız oduluTamam ama ben turnuvaya kayıt bile olmadım vaktin varsa gir kayıt ol ben ilgilenmiyorum pek
birisi ben rolling yaparken kuru sapla mapla yazdımı modum kaçıyor kaybediyorum, ya da skor mkor attılar mı paso3. Acım abı demıceksın dık durucaksın dm atmıcaksın kuru etıket dayan dakıka skor sanıye bunları yerınde ve zamanında kullanıcaksın her sayfada 1 tane en az skor dakıka kuru bşey yazman gerekiyor