- 22,450
- 23,112
- 113
İnsan mutlu olduğu yerde kaliteli vakit geçiriyor demektir awKaliteli vakit ev ve kırmızı tuborg
İnsan mutlu olduğu yerde kaliteli vakit geçiriyor demektir awKaliteli vakit ev ve kırmızı tuborg
FakirsinYapmadığımı nerden biliyon şu an 🤣
La gürcistana bak ermenileri harcıyor 30dk 4-0Fakirsin
Harcamak ne kelime ırzına geçiyorLa gürcistana bak ermenileri harcıyor 30dk 4-0
Biz bu macarı elersek gürcilerle karşılıyoz dini bu sefer bizi yerler.Harcamak ne kelime ırzına geçiyor
5 olduHarcamak ne kelime ırzına geçiyor
Gruplara geçiliyor galibaBiz bu macarı elersek gürcilerle karşılıyoz dini bu sefer bizi yerler.
5-0 puahhaa bunlar ne böyleGruplara geçiliyor galiba
Grıp maçları olmuyor mu burdaBiz bu macarı elersek gürcilerle karşılıyoz dini bu sefer bizi yerler.
Sen iy 4.5demiştin demi5 oldu
O aşama herlade bundan sonrada tam bakmadım neyse gürcistan böyle giderse 10-0 bitirir depin savunma hattı yokGrıp maçları olmuyor mu burda
Biz bugün macarı yenemyeiz 0-0 falan 1-1 yadaO aşama herlade bundan sonrada tam bakmadım neyse gürcistan böyle giderse 10-0 bitirir depin savunma hattı yok
Yenme gibi düşünceyle çıkcanı sanmıyorum bence boşlukları değerlendirip atarsa gole yatop kontra kovalar macarlar içerde iyi takım.Biz bugün macarı yenemyeiz 0-0 falan 1-1 yada
işin varsa ben oynarım la ilk 400 garantisi veremem ama çok oldu yıllardır oynamıyorum pokerBugün hesabı gerçekten beni ilk 400e sokacak birisine vermem lazım ya
Anlasıldı sen türkiye macından yatıcaksınBiz bugün macarı yenemyeiz 0-0 falan 1-1 yada
Macarlar içinden gecicekBiz bugün macarı yenemyeiz 0-0 falan 1-1 yada
RezillikAnlasıldı sen türkiye macından yatıcaksın