- 8,918
- 11,015
- 113
Ben yapamam ki
Ben yapamam ki
Olm sen niye oynamıyonSabri ve felix hariç herhangi bir insan
Bilmiyorum oynamayıOlm sen niye oynamıyon
Az mı kardeşim cepte 100₺ yok400e soksa nolacak aw 3 k bile değil yarısını o alsa 1 k kalıyor sana
Hiç sorma para beğenmiyolar cepte 50 yok lan bizimAz mı kardeşim cepte 100₺ yok
Sabriye verAz mı kardeşim cepte 100₺ yok
Kardeşim miktarı aşağı çekme 83kr var bendeHiç sorma para beğenmiyolar cepte 50 yok lan bizim
Vizyon meselesi cep meselesi değil awHiç sorma para beğenmiyolar cepte 50 yok lan bizim
PhcşhcbşcbşvKardeşim miktarı aşağı çekme 83kr var bende
Kanka ciddiye almıyor umursamaz davranıyorSabriye ver
Benim aklıma başka şeyler geliyor mesele umursamak değilKanka ciddiye almıyor umursamaz davranıyor
?Benim aklıma başka şeyler geliyor mesele umursamak değil
Vizyon sahibi adamlar dışarıda kaliteli vakit geçirip hayatını yaşıyor, burada konularda tuşa basmıyor kanka sen ben gibi sjsjsjfhVizyon meselesi cep meselesi değil aw
Ben geceleri kaliteli vakit geçiriyorum iş yerinde buraya yazıyorumVizyon sahibi adamlar dışarıda kaliteli vakit geçirip hayatını yaşıyor, burada konularda tuşa basmıyor kanka sen ben gibi sjsjsjfh
Tabi efendimmBen geceleri kaliteli vakit geçiriyorum iş yerinde buraya yazıyorum
Kaliteli vakit ev ve kırmızı tuborgBen geceleri kaliteli vakit geçiriyorum iş yerinde buraya yazıyorum
Anladım ama onu yaptığını düşünmüyorum o çok zor bi şey yaBoşver
Değil sabır gerektiren bişey sadeceAnladım ama onu yaptığını düşünmüyorum o çok zor bi şey ya
Yapmadığımı nerden biliyon şu an 🤣Kesin kazanç var git Yao o zaman neden yapmıyon