Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,955
1,323
113
Evet 2 günde kaybettiğim paralar ve bu paraların 4 bini sadece bana ait gerisi yerine koyulması gereken bir para ve bugün koymam gerek 5 yere kredi başvurusu turkcell den telefon başvurusu evaavm kredi başvurusu hepsi red kafayı yemek üzereyim kimine göre ufak meblalar evet bana da 1 sene önce deseniz ulan bu para da ne var derdim ama şuan yerine koyacak 1 liram yok ve para benim değil bir sürü linç yapacak çıkacak sana ait olmayan bir şeyi kumara neden yatırdın diye fakat çıkılmaz bir sokağa girdim tek ümidim bu paralardı mecbur kaldım şimdi buraya ağlamak için yazmıyorum hakettim bunu akşam da hesabını ben vericem tek sorum bugün akşam 7ye kadar bu parayı yerine koymam için herhangi bir akıl verme imkanınız var mı evaavm denedim turkcell denedim bankaları denedim hadiyi kredimi hepsiburada uygulamasını denedim var mı başka bildiğiniz bir şey

Ekli dosyalar

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Evet 2 günde kaybettiğim paralar ve bu paraların 4 bini sadece bana ait gerisi yerine koyulması gereken bir para ve bugün koymam gerek 5 yere kredi başvurusu turkcell den telefon başvurusu evaavm kredi başvurusu hepsi red kafayı yemek üzereyim kimine göre ufak meblalar evet bana da 1 sene önce deseniz ulan bu para da ne var derdim ama şuan yerine koyacak 1 liram yok ve para benim değil bir sürü linç yapacak çıkacak sana ait olmayan bir şeyi kumara neden yatırdın diye fakat çıkılmaz bir sokağa girdim tek ümidim bu paralardı mecbur kaldım şimdi buraya ağlamak için yazmıyorum hakettim bunu akşam da hesabını ben vericem tek sorum bugün akşam 7ye kadar bu parayı yerine koymam için herhangi bir akıl verme imkanınız var mı evaavm denedim turkcell denedim bankaları denedim hadiyi kredimi hepsiburada uygulamasını denedim var mı başka bildiğiniz bir şey
20k mı

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Geçmiş olsun yapacak bişeyin yok kendine iyi bir savunma hazırla

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Evet var mı evaavm hepsiburada kredim turkcell hadi ve bankalar hariç bir yer
Para ne parası mesela aileden ise yarına unuturlar ama başka bşeyse Tel kaliteli ise sat öde yoksa paranın sahibine ne diyeceğin hakkında düşün

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,955
1,323
113
Geçmiş olsun yapacak bişeyin yok kendine iyi bir savunma hazırla
Savunmam var basit bir şekilde bi davalık sürecim var avukata verdim diyip çıkabilirim işin içinden ama davalık sürecimi yansıtmak istemiyorum o yüzden yerine koymak amacım senetle İstanbul içi herhangi bir mağaza biliyor musunuz alışveriş yapabileceğim

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,955
1,323
113
Para ne parası mesela aileden ise yarına unuturlar ama başka bşeyse Tel kaliteli ise sat öde yoksa paranın sahibine ne diyeceğin hakkında düşün
Aile usta o konuda sıkıntı yok sadece davalık sürecimi öne sürebilirim ama onuda yansıtmak istemiyorum

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Hayır doğru.bundan 3 ay önce 300 bin yatirjm yapmıştım ondan sonra hiç girmedim kayıp yaşadım diue.ondan ekledirler sanirim
2 milyon yatırmışımdır belki son 10 ayda ben zannetmiyorum jest bonusları falan yok bunların şans bonusu falan şaşırttı