- 2,927
- 3,803
- 113
Kusura bakmaAga yalnız örneğin saçma bu cümleye göre yarrak dediğin ben oluyorum oda zıplayan bişey değil zıplatan bişey dikkat et oturma
Kusura bakmaAga yalnız örneğin saçma bu cümleye göre yarrak dediğin ben oluyorum oda zıplayan bişey değil zıplatan bişey dikkat et oturma
Sıkıntı yok 😅Kusura bakma
20k mıEvet 2 günde kaybettiğim paralar ve bu paraların 4 bini sadece bana ait gerisi yerine koyulması gereken bir para ve bugün koymam gerek 5 yere kredi başvurusu turkcell den telefon başvurusu evaavm kredi başvurusu hepsi red kafayı yemek üzereyim kimine göre ufak meblalar evet bana da 1 sene önce deseniz ulan bu para da ne var derdim ama şuan yerine koyacak 1 liram yok ve para benim değil bir sürü linç yapacak çıkacak sana ait olmayan bir şeyi kumara neden yatırdın diye fakat çıkılmaz bir sokağa girdim tek ümidim bu paralardı mecbur kaldım şimdi buraya ağlamak için yazmıyorum hakettim bunu akşam da hesabını ben vericem tek sorum bugün akşam 7ye kadar bu parayı yerine koymam için herhangi bir akıl verme imkanınız var mı evaavm denedim turkcell denedim bankaları denedim hadiyi kredimi hepsiburada uygulamasını denedim var mı başka bildiğiniz bir şey
Evet var mı evaavm hepsiburada kredim turkcell hadi ve bankalar hariç bir yer20k mı
Geçmiş olsun yapacak bişeyin yok kendine iyi bir savunma hazırlaEvet 2 günde kaybettiğim paralar ve bu paraların 4 bini sadece bana ait gerisi yerine koyulması gereken bir para ve bugün koymam gerek 5 yere kredi başvurusu turkcell den telefon başvurusu evaavm kredi başvurusu hepsi red kafayı yemek üzereyim kimine göre ufak meblalar evet bana da 1 sene önce deseniz ulan bu para da ne var derdim ama şuan yerine koyacak 1 liram yok ve para benim değil bir sürü linç yapacak çıkacak sana ait olmayan bir şeyi kumara neden yatırdın diye fakat çıkılmaz bir sokağa girdim tek ümidim bu paralardı mecbur kaldım şimdi buraya ağlamak için yazmıyorum hakettim bunu akşam da hesabını ben vericem tek sorum bugün akşam 7ye kadar bu parayı yerine koymam için herhangi bir akıl verme imkanınız var mı evaavm denedim turkcell denedim bankaları denedim hadiyi kredimi hepsiburada uygulamasını denedim var mı başka bildiğiniz bir şey
Para ne parası mesela aileden ise yarına unuturlar ama başka bşeyse Tel kaliteli ise sat öde yoksa paranın sahibine ne diyeceğin hakkında düşünEvet var mı evaavm hepsiburada kredim turkcell hadi ve bankalar hariç bir yer
Savunmam var basit bir şekilde bi davalık sürecim var avukata verdim diyip çıkabilirim işin içinden ama davalık sürecimi yansıtmak istemiyorum o yüzden yerine koymak amacım senetle İstanbul içi herhangi bir mağaza biliyor musunuz alışveriş yapabileceğimGeçmiş olsun yapacak bişeyin yok kendine iyi bir savunma hazırla
Aile usta o konuda sıkıntı yok sadece davalık sürecimi öne sürebilirim ama onuda yansıtmak istemiyorumPara ne parası mesela aileden ise yarına unuturlar ama başka bşeyse Tel kaliteli ise sat öde yoksa paranın sahibine ne diyeceğin hakkında düşün
Eş dost arkadaş gibi seçenekleri zorla rehberi karıştır, cumartesi cumartesi imkanı yok bu tarz bi kredi bulmanınEvet var mı evaavm hepsiburada kredim turkcell hadi ve bankalar hariç bir yer
Dün var miydi sanki awEş dost arkadaş gibi seçenekleri zorla rehberi karıştır, cumartesi cumartesi imkanı yok bu tarz bi kredi bulmanın
Bazı yerlerde senetle bi şey bozum yapılıyor evkur vsDün var miydi sanki aw
Evkur da süreci uzun eve geliyorlar veya kefil istiyorlar gidip mağazadan direk alamıyorsunBazı yerlerde senetle bi şey bozum yapılıyor evkur vs
Hesaba girip bak bi önce klon site olabilirHoliganbet 5000 nakit eklemiş şakamı bu😀Ekli dosyayı görüntüle 751991
🤣🤣🤣🤣Kemiklerini kırıp kanından ferdikadıoğlu bir markadır yazacağım
Hayır doğru.bundan 3 ay önce 300 bin yatirjm yapmıştım ondan sonra hiç girmedim kayıp yaşadım diue.ondan ekledirler sanirimHesaba girip bak bi önce klon site olabilir
Tmm bro hayırlı olsun bizim dm açık çek de paylasırız, o yüzden attın herhalde buraya 🤣Hayır doğru.bundan 3 ay önce 300 bin yatirjm yapmıştım ondan sonra hiç girmedim kayıp yaşadım diue.ondan ekledirler sanirim
2 milyon yatırmışımdır belki son 10 ayda ben zannetmiyorum jest bonusları falan yok bunların şans bonusu falan şaşırttıHayır doğru.bundan 3 ay önce 300 bin yatirjm yapmıştım ondan sonra hiç girmedim kayıp yaşadım diue.ondan ekledirler sanirim