ben başarıyorum reis, bana güvenebilirsin 😌Kimse başaramıyor aw basınca
ben başarıyorum reis, bana güvenebilirsin 😌Kimse başaramıyor aw basınca
Benim arada şöyle oluyor kasa yokken üstüne cok samimi olmadigim adam para isteyince sinir kupune donuyom ondan en son misal kapattim bayaBen de kapatmıştım tersoya düşünce açtım sinyaldeyim arada çaktırma gfdkgd
5k lazım acilBenim arada şöyle oluyor kasa yokken üstüne cok samimi olmadigim adam para isteyince sinir kupune donuyom ondan en son misal kapattim baya
Ege direkt şöyle yaptı konu adamlığa geldiyse bana müsade beyler gfsdgsdgsdBak konu adamlığa gelince herkes gitti senle ben kaldık
Yapmasada yaptı derlerEge direkt şöyle yaptı konu adamlığa geldiyse bana müsade beyler gfsdgsdgsd
Hakkımda dolandırıcı denmiş bi tane dengesiz bir şey dese de tartışsam diye pusudayımEge direkt şöyle yaptı konu adamlığa geldiyse bana müsade beyler gfsdgsdgsd
Sen de şey var tabi bunu yakın dostlarına yapmıyonda normal forum üyeleri sana bir şey dedi mi hemen asabileşiyon bi kuduruyon bozuyon sdgkgsodkBenim arada şöyle oluyor kasa yokken üstüne cok samimi olmadigim adam para isteyince sinir kupune donuyom ondan en son misal kapattim baya
Demek ki biz yakın dostu değilizSen de şey var tabi bunu yakın dostlarına yapmıyonda normal forum üyeleri sana bir şey dedi mi hemen asabileşiyon bi kuduruyon bozuyon sdgkgsodk
adam benimle konuşmuyor aw 🤣Sen de şey var tabi bunu yakın dostlarına yapmıyonda normal forum üyeleri sana bir şey dedi mi hemen asabileşiyon bi kuduruyon bozuyon sdgkgsodk
Kanka sabah cebimdeki 100 lirayi attim atmye belki bissy olur diye5k lazım acil
Olmaz ki niye gittin bi Alondesen 500 atardıkKanka sabah cebimdeki 100 lirayi attim atmye belki bissy olur diye![]()
Evet çünkü ne alaka ak sen kimsin diye sinir yukleniyorSen de şey var tabi bunu yakın dostlarına yapmıyonda normal forum üyeleri sana bir şey dedi mi hemen asabileşiyon bi kuduruyon bozuyon sdgkgsodk
AlooooOlmaz ki niye gittin bi Alondesen 500 atardık
Asabi şirinEvet çünkü ne alaka ak sen kimsin diye sinir yukleniyor
Sabah dedik 🤣Aloooo
Aleyküm selam boruSelamün aleyküm ne dağıtılıyor burda 😁
ramazan erzak kolisiSelamün aleyküm ne dağıtılıyor burda 😁
Ooooo sen şu Norveç’de yaşayıp beklemede konusu açıp dağıtım yapmayan arkadaş değil misin ben mi karıştırdım 🤣Selamün aleyküm ne dağıtılıyor burda 😁
Aga beni yoran insanlardan uzak durmaya calisiyorum en sson rollün içine 10 paragraf yazi yazinca uzak durmak daha iyi dedimadam benimle konuşmuyor aw 🤣