- 22,450
- 23,112
- 113
Yok gelmez artik o biliyorumKanka bak az bir kasa olsun hemen kendine gelir bilirim bu halleri puahhaja
Yok gelmez artik o biliyorumKanka bak az bir kasa olsun hemen kendine gelir bilirim bu halleri puahhaja
Açık lanDm kapalı ama kanka
Para bıtınce dm de acmıs puhahahAçık lan
Hemen yazıyorumİlk yazana 3k
Yok çekiliş kazanan yazamıyor her defasında daimon shellac yazıyor aw sıkıldımPara bıtınce dm de acmıs puhahah
Erkek adama her zaman para lazım olum gdfskgdks sadece şu an birinden çözeceğimiz 250-500 le dönmez bu dümen diyorum hfğsdşkhgsdhgkdSana para lazim diye yorumladim
Metin ilk defa yazdığın bir şeye kahkaha attım sd<o kgsodkgdlsopdkgksPara bıtınce dm de acmıs puhahah
% 💯 katılıyorum, 3 5 tane adam var gerisine 10 kere jest yapsan dönüp bir kere nasılsın diye sormaz, 2 saat sonra 250 daha atarmısın kanka der4 kişiden hariç dönen görmedim amk nerde dönüyoruz ben mi körüm
Özür dilerimMetin ilk defa yazdığın bir şeye kahkaha attım sd<o kgsodkgdlsopdkgks
cezalandırılıcaksın hemen şu çarmıha geç geril ben geliyorumÖzür dilerim
Derim valla 🤣% 💯 katılıyorum, 3 5 tane adam var gerisine 10 kere jest yapsan dönüp bir kere nasılsın diye sormaz, 2 saat sonra 250 daha atarmısın kanka der
Bu nasıl random aq denklem sandımMetin ilk defa yazdığın bir şeye kahkaha attım sd<o kgsodkgdlsopdkgks
5 yok 4% 💯 katılıyorum, 3 5 tane adam var gerisine 10 kere jest yapsan dönüp bir kere nasılsın diye sormaz, 2 saat sonra 250 daha atarmısın kanka der
Böyle cürretkar mesajları dm ni kapattığın zamanlar atarsan sevinirim, şu an seni ciddiye alamıyorum fakir dm si açıkBu nasıl random aq denklem sandım
şu dm kapatma olayını benimde öğrenmem lazım aw 😅Böyle cürretkar mesajları dm ni kapattığın zamanlar atarsan sevinirim, şu an seni ciddiye alamıyorum fakir dm si açık
Fakir değilim la çeklişten kazananlar sürekli adminler aracılığıyla ukaşıyordu her defasında adminler yazıyor sıktı o durumBöyle cürretkar mesajları dm ni kapattığın zamanlar atarsan sevinirim, şu an seni ciddiye alamıyorum fakir dm si açık
fakir değiliim diye açıklama mı olur lan GSODKPLJGDSKLŞPJGJLKSGJKSDPJGLKSFakir değilim la çeklişten kazananlar sürekli adminler aracılığıyla ukaşıyordu her defasında adminler yazıyor sıktı o durum
Ben de kapatmıştım tersoya düşünce açtım sinyaldeyim arada çaktırma gfdkgdşu dm kapatma olayını benimde öğrenmem lazım aw 😅