- 22,450
- 23,112
- 113
Oluyormuş demek ki sen anlamazsınfakir değiliim diye açıklama mı olur lan GSODKPLJGDSKLŞPJGJLKSGJKSDPJGLKS
Oluyormuş demek ki sen anlamazsınfakir değiliim diye açıklama mı olur lan GSODKPLJGDSKLŞPJGJLKSGJKSDPJGLKS
Benim her daim açık kardeşim 🤣Ben de kapatmıştım tersoya düşünce açtım sinyaldeyim arada çaktırma gfdkgd
fasfakirim diyor 😌 ( şşşşşş.. uyandırma insanları kardo 😅)fakir değiliim diye açıklama mı olur lan GSODKPLJGDSKLŞPJGJLKSGJKSDPJGLKS
Ters oya düşünce niye açılıuor aw bu iki şey nasıl bağlasıyorBen de kapatmıştım tersoya düşünce açtım sinyaldeyim arada çaktırma gfdkgd
Geldi miOluyormuş demek ki sen anlamazsın
ben anlamam o malbora parasını pulunu herşeyini kaybetti forsu bitti diye laflar dönüyor forumda kardeşOluyormuş demek ki sen anlamazsın
GeldiGeldi mi
ege adamdırBenim her daim açık kardeşim 🤣
Artık herkese vermiyoruz ondandırben anlamam o malbora parasını pulunu herşeyini kaybetti forsu bitti diye laflar dönüyor forumda kardeş
dm yanar diye açtık yanmadı işte anlaTers oya düşünce niye açılıuor aw bu iki şey nasıl bağlasıyor
Bizim tersoya düştük dediğimiz kasayı millet vurgın yaptım diye konu açıyor puahahBen de kapatmıştım tersoya düşünce açtım sinyaldeyim arada çaktırma gfdkgd
Dm yakacak adam her türlü yakar biz burda banlı adamların dmsini yakıyoruzdm yanar diye açtık yanmadı işte anla
valla ben açarım, benim için vurgun sayılır suan 🤣Bizim tersoya düştük dediğimiz kasayı millet vurgın yaptım diye konu açıyor puahah
isim ver polemik olsun az çok sakin forum akBizim tersoya düştük dediğimiz kasayı millet vurgın yaptım diye konu açıyor puahah
Biz roll ile coştururuz ancakisim ver polemik olsun az çok sakin forum ak
@egehandro dolandırıcıisim ver polemik olsun az çok sakin forum ak
Balkon konuşması mı yapıyon basssana adam başı 1k roll seridenBiz roll ile coştururuz ancak
Kimse başaramıyor aw basıncaBalkon konuşması mı yapıyon basssana adam başı 1k roll seriden
ohaaa awww 🤣Balkon konuşması mı yapıyon basssana adam başı 1k roll seriden
Bak konu adamlığa gelince herkes gitti senle ben kaldıkBalkon konuşması mı yapıyon basssana adam başı 1k roll seriden