http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
la yok sonu yok bomboş hergün herkes birbirimizden 250-300 dönüyoruz kumarcı değiliz toplu olarak akbabayız leş yiyen kumarında bi adabı var zamanımızı çöp ediyoz böyle
4 kişiden hariç dönen görmedim amk nerde dönüyoruz ben mi körüm

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,923
11,017
113
4 kişiden hariç dönen görmedim amk nerde dönüyoruz ben mi körüm
ya dönseler ne olcak kanka sana bana ona şuna buna 15 dk sonra yine piç etcez sonra yine sar başa ona sinyal buna sinyal fdskgksd ziyan olan 1000 tane gençlik var şu an burada

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
ya dönseler ne olcak kanka sana bana ona şuna buna 15 dk sonra yine piç etcez sonra yine sar başa ona sinyal buna sinyal fdskgksd ziyan olan 1000 tane gençlik var şu an burada
Sözünü tutmuş olacak ama en azından adam yerine koycam onuda sanal diye kimse sözüne önem vermıyor olabilir ben veririm

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,923
11,017
113
Sözünü tutmuş olacak ama en azından adam yerine koycam onuda sanal diye kimse sözüne önem vermıyor olabilir ben veririm
verme vermicen bu konularda dili yanmış birisi olarak hala veriyorsan normal bununla karşılaşman bak ben günde 20 roll açıyodum sen görüyordun şimdi param olsada açmıyorum kendi kendime oynuyorum çünkü enayiliği geçti bu bilerek domalmak oluyor roll ü açarken 100 kişi ağasın paşasın dost kanka falan lose oldugu gibi 100 kişiden 1 kişi geçmiş olsun bile demiyor buhar olup kayboluyor aq