- 19,461
- 5,058
- 113
Bize de ödül gelecek foruma her gün giren adam foruma girmiyor 😁😁
@joafelix banada aybı muhabbetı yaptı roll ıcın 250 aldı sonra jarzım yok dedı başka roll takıpte gördük sonrakı süreçte helva aldım dedı dalga geçer gıbıÜzüldüm
Tanıdık mi dostBize de ödül gelecek foruma her gün giren adam foruma girmiyor 😁😁
İnanılmaz şekilde seni kınıyorum@ferdikadıoğlu gıbıyım puhahaj
Tanıdık dost aktif düzenli etkinlik açan bir arkadaş aksilik olmuştur herhalde.Tanıdık mi dost
Kanka gözünü sevim şunu yapma elim ayağım titriyoOt yiyin ot
Niye noldu ki kankaKanka gözünü sevim şunu yapma elim ayağım titriyo
Tokatcı
@ngu şeref meref diyor 😁 söz namusmuş
Haaaa gördük aw🤣 metin reisede yapmis ayni olayi neler var yaw, bayramlik agzimi acmak istemiyorum simdi bayramada az kaldı 😅
@ngu şeref meref diyor 😁 söz namusmuş
Böylelerini ifşa edelim konularimiza gelir filan yaka paça atalım mkHaaaa gördük aw🤣 metin reisede yapmis ayni olayi neler var yaw, bayramlik agzimi acmak istemiyorum simdi bayramada az kaldı 😅
Yaw kimseyle münakaşaya girmeyim edebimle adabimla durayim diyorum ama kivanc Tatlıtuğ'un küfürsüzluk cok zor repligi geliyor aklıma 😅Böylelerini ifşa edelim konularimiza gelir filan yaka paça atalım mk
Sadece sanaDoğruyu yanlışı haksızı haklıyı tartışmıyorumda sadece forumda rolling takip etmekten ibaret olup rollingin gidişatına ve kendisinin çıkarımına göre milleti tanrılaştıran ya da o... evladı ilan edenlerin sikik duymak istemediğimiz düşüncelerinden sıkılmadınız mı yoksa sadece bana mı gına geldi amk
o zaman devamSadece sana
Sıkılmadık ölümüne sinyalDoğruyu yanlışı haksızı haklıyı tartışmıyorumda sadece forumda rolling takip etmekten ibaret olup rollingin gidişatına ve kendisinin çıkarımına göre milleti tanrılaştıran ya da o... evladı ilan edenlerin sikik duymak istemediğimiz düşüncelerinden sıkılmadınız mı yoksa sadece bana mı gına geldi amk
la yok sonu yok bomboş hergün herkes birbirimizden 250-300 dönüyoruz kumarcı değiliz toplu olarak akbabayız leş yiyen kumarında bi adabı var zamanımızı çöp ediyoz böyleSıkılmadık ölümüne sinyal