http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Böylelerini ifşa edelim konularimiza gelir filan yaka paça atalım mk
Yaw kimseyle münakaşaya girmeyim edebimle adabimla durayim diyorum ama kivanc Tatlıtuğ'un küfürsüzluk cok zor repligi geliyor aklıma 😅

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,922
11,017
113
Doğruyu yanlışı haksızı haklıyı tartışmıyorumda sadece forumda rolling takip etmekten ibaret olup rollingin gidişatına ve kendisinin çıkarımına göre milleti tanrılaştıran ya da o... evladı ilan edenlerin sikik duymak istemediğimiz düşüncelerinden sıkılmadınız mı yoksa sadece bana mı gına geldi amk

• Beğen
Tepkiler: ngu

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
Doğruyu yanlışı haksızı haklıyı tartışmıyorumda sadece forumda rolling takip etmekten ibaret olup rollingin gidişatına ve kendisinin çıkarımına göre milleti tanrılaştıran ya da o... evladı ilan edenlerin sikik duymak istemediğimiz düşüncelerinden sıkılmadınız mı yoksa sadece bana mı gına geldi amk
Sadece sana

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Sıkılmadık ölümüne sinyal