http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
NBA de orana bakarak oynarsan kaybedersin Kardeşim zaten kadro eksik form durumu daha önemli NBA de futbol mu bu orana göre oynuyon
Ya yok reis yenilebilir onu anlarimda iy de 7.5 yemezsin yani okadar ölü bir takim degil

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,921
11,016
113
Ayni aynı bende de durumlar ayni ama cok büyük yemin ettim, hayatimda hic masa tenisi oynamadim gider onu oynarim yine nba oynamam su saatten sonra mk
Kanka git rulette kırmızıya falan bas ya da black jackte oyun çevir daha temiz daha keyifli nba oynamak parayı çöpe atmaktır nba pişmanlıktır kamu spotu ve bak şunuda hep söylüyorum bu insanların nba ya yönelmesinin en büyük nedenide şu aralarında yaptıkları sikimsonik gereksiz nba muhabbeti yani muhabbetini seviyorlar ondan dolayı gfdkgfd

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Kanka git rulette kırmızıya falan bas ya da black jackte oyun çevir daha temiz daha keyifli nba oynamak parayı çöpe atmaktır nba pişmanlıktır kamu spotu
%100 katılıyorum aw😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
İşi reality show a cevirmis ipneler ya, bunun adi spor degil yani TV şovu

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,514
17,735
113
Kanka git rulette kırmızıya falan bas ya da black jackte oyun çevir daha temiz daha keyifli nba oynamak parayı çöpe atmaktır nba pişmanlıktır kamu spotu ve bak şunuda hep söylüyorum bu insanların nba ya yönelmesinin en büyük nedenide şu aralarında yaptıkları sikimsonik gereksiz nba muhabbeti yani muhabbetini seviyorlar ondan dolayı gfdkgfd
Bundan 3 yıl önce oyunca bahsi yine kazandırıyordu. Şimdi komple şike olmuş oyuncu bahsini bile sınırda bırakıyorlar

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Ya yok reis yenilebilir onu anlarimda iy de 7.5 yemezsin yani okadar ölü bir takim degil
Yer kanka neden yemesin Şike olur yer ayrıca Boston maç sonu 1.05 açıktı ve maçı kazandı

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Valla ben artik nba oynamam, oynayana hayırlı olsun, aklindan suphe ederim😅

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,921
11,016
113
Huracanlı karılarsa bizide tokatlamak üzereler
Yine iki maç 10 dkda geldi
Huracanlı ablaları 45 dkdır beklıyoruz
Bunlara oynamaları için top yerıne yrrk vermeyen federasyonunda ak
He ya bazı gacı maçları çok tatlı 5-10 gol bitiyo bazıları kötürüm gibi ortası hiç yok