http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,027
11,543
113
Dostlar lahmacun kuyruğu burada mı bilgisi olan var mı

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
57 ye bi direnc koyduk sanki burdan kosar bu ben inandim🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Eee biz bunu kacta satilim simdi bi baremimiz olsun, baska ni koine girek sonra mk😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Öfffff 65 oldu 🤣

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,232
11,632
113
Kripto kaldıraça mı başladınız şimdi de bekleyin trumpu arayayım da liqid olun

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Dünden sonra tavrım;
Flipinler Komiser Kupası Basket > NBA
Uruguay Basketbol Ligi > NBA
Arjantin Basketbol Ligi > NBA
Elsalvador Basketbol Ligi x1000 > NBA

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Elsalvador kadar şerefi yok gözümde NBA nın mk

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,921
11,016
113
Elsalvador kadar şerefi yok gözümde NBA nın mk
Sabaha karşı kendime bi söz verdim bir daha kendim kişisel olarak kendi fikrimle nba oynarsam en adi şerefsizim, o 1.05 e oynayan boston celtic dalyark 2 periyotta kazanamadı 1.20 oranı vardı piçin benim için nba bitti oynarsam elim kırılsın o kadar yani 1 değil 10 değil 100 değil dünyanın en saçma ligi 1.10 takımla 5.00 oran takım oynuyor diyelim ikisinin yenme oranı %50 %50 aq 1 oynarsın 2 biter üst oynarsın alt biter ne oynarsan tam tersi biter tövbeler olsun

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Sabaha karşı kendime bi söz verdim bir daha kendim kişisel olarak kendi fikrimle nba oynarsam en adi şerefsizim, o 1.05 e oynayan boston celtic dalyark 2 periyotta kazanamadı 1.20 oranı vardı piçin benim için nba bitti oynarsam elim kırılsın o kadar yani 1 değil 10 değil 100 değil dünyanın en saçma ligi 1.10 takımla 5.00 oran takım oynuyor diyelim ikisinin yenme oranı %50 %50 aq 1 oynarsın 2 biter üst oynarsın alt biter ne oynarsan tam tersi biter tövbeler olsun
Ayni hiselere sahibim kanka benide milwaki yakti mk, iy 7.5 fark yemez dedim, mk 2. Periyot 10 dk 8 sayi atabildi sadece milwaki, lan ben oynasam sahaya ciksam karpuzlama ata ata daha fazla sokardim 8 sayi nedir mk🤣

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,921
11,016
113
Ayni hiselere sahibim kanka benide milwaki yakti mk, iy 7.5 fark yemez dedim, mk 2. Periyot 10 dk 8 sayi atabildi sadece milwaki, lan ben oynasam sahaya ciksam karpuzlama ata ata daha fazla sokardim 8 sayi nedir mk🤣
Lan hiç sorma ya bak ben hep alenen diyorum nba oynayan beyinsizdir eşşektir aq gidip yine kendim oynuyorum maç yok diye bende beyinsizim aq

• Haha
Tepkiler: ngu

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
NBA de orana bakarak oynarsan kaybedersin Kardeşim zaten kadro eksik form durumu daha önemli NBA de futbol mu bu orana göre oynuyon

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Lan hiç sorma ya bak ben hep alenen diyorum nba oynayan beyinsizdir eşşektir aq gidip yine kendim oynuyorum maç yok diye bende beyinsizim aq
Ayni aynı bende de durumlar ayni ama cok büyük yemin ettim, hayatimda hic masa tenisi oynamadim gider onu oynarim yine nba oynamam su saatten sonra mk