- 18,515
- 16,838
- 113
Kanka beklemek istemiyor diye ya, bu iddia gibi değil ki bazen bi işlem 20 gün sürüyorAz önce 50 ydi 30 40a düştü 10dk ya 1 dolar çektirirsin 🤣🤣
Kanka beklemek istemiyor diye ya, bu iddia gibi değil ki bazen bi işlem 20 gün sürüyorAz önce 50 ydi 30 40a düştü 10dk ya 1 dolar çektirirsin 🤣🤣
Çok inanma kanka sen gene seni liq edip 51 de olabilir 10dk içinde öyle bamussuz bi şey bu 🤣57 ye bi direnc koyduk sanki burdan kosar bu ben inandim🤣
0.562 falanEee biz bunu kacta satilim simdi bi baremimiz olsun, baska ni koine girek sonra mk😅
Bekle biraz ben grafiği komple inceledim kazançlı çıkıcaz 🤣Öfffff 65 oldu 🤣
Tamamdır pusuda bekliom knk🤣Bekle biraz ben grafiği komple inceledim kazançlı çıkıcaz 🤣
Şu 2dk geçsin sonrası grafik salacakTamamdır pusuda bekliom knk🤣
Sabaha karşı kendime bi söz verdim bir daha kendim kişisel olarak kendi fikrimle nba oynarsam en adi şerefsizim, o 1.05 e oynayan boston celtic dalyark 2 periyotta kazanamadı 1.20 oranı vardı piçin benim için nba bitti oynarsam elim kırılsın o kadar yani 1 değil 10 değil 100 değil dünyanın en saçma ligi 1.10 takımla 5.00 oran takım oynuyor diyelim ikisinin yenme oranı %50 %50 aq 1 oynarsın 2 biter üst oynarsın alt biter ne oynarsan tam tersi biter tövbeler olsunElsalvador kadar şerefi yok gözümde NBA nın mk
Ayni hiselere sahibim kanka benide milwaki yakti mk, iy 7.5 fark yemez dedim, mk 2. Periyot 10 dk 8 sayi atabildi sadece milwaki, lan ben oynasam sahaya ciksam karpuzlama ata ata daha fazla sokardim 8 sayi nedir mk🤣Sabaha karşı kendime bi söz verdim bir daha kendim kişisel olarak kendi fikrimle nba oynarsam en adi şerefsizim, o 1.05 e oynayan boston celtic dalyark 2 periyotta kazanamadı 1.20 oranı vardı piçin benim için nba bitti oynarsam elim kırılsın o kadar yani 1 değil 10 değil 100 değil dünyanın en saçma ligi 1.10 takımla 5.00 oran takım oynuyor diyelim ikisinin yenme oranı %50 %50 aq 1 oynarsın 2 biter üst oynarsın alt biter ne oynarsan tam tersi biter tövbeler olsun
Lan hiç sorma ya bak ben hep alenen diyorum nba oynayan beyinsizdir eşşektir aq gidip yine kendim oynuyorum maç yok diye bende beyinsizim aqAyni hiselere sahibim kanka benide milwaki yakti mk, iy 7.5 fark yemez dedim, mk 2. Periyot 10 dk 8 sayi atabildi sadece milwaki, lan ben oynasam sahaya ciksam karpuzlama ata ata daha fazla sokardim 8 sayi nedir mk🤣
NBA de orana bakarak oynarsan kaybedersin Kardeşim zaten kadro eksik form durumu daha önemli NBA de futbol mu bu orana göre oynuyonAyni hiselere sahibim kanka benide milwaki yakti mk, iy 7.5 fark yemez dedim, mk 2. Periyot 10 dk 8 sayi atabildi sadece milwaki, lan ben oynasam sahaya ciksam karpuzlama ata ata daha fazla sokardim 8 sayi nedir mk🤣
Ayni aynı bende de durumlar ayni ama cok büyük yemin ettim, hayatimda hic masa tenisi oynamadim gider onu oynarim yine nba oynamam su saatten sonra mkLan hiç sorma ya bak ben hep alenen diyorum nba oynayan beyinsizdir eşşektir aq gidip yine kendim oynuyorum maç yok diye bende beyinsizim aq