Ya yok reis yenilebilir onu anlarimda iy de 7.5 yemezsin yani okadar ölü bir takim degilNBA de orana bakarak oynarsan kaybedersin Kardeşim zaten kadro eksik form durumu daha önemli NBA de futbol mu bu orana göre oynuyon
Ya yok reis yenilebilir onu anlarimda iy de 7.5 yemezsin yani okadar ölü bir takim degilNBA de orana bakarak oynarsan kaybedersin Kardeşim zaten kadro eksik form durumu daha önemli NBA de futbol mu bu orana göre oynuyon
Neyse gerekeni yapta oynayalım hadiNBA de orana bakarak oynarsan kaybedersin Kardeşim zaten kadro eksik form durumu daha önemli NBA de futbol mu bu orana göre oynuyon
Kanka git rulette kırmızıya falan bas ya da black jackte oyun çevir daha temiz daha keyifli nba oynamak parayı çöpe atmaktır nba pişmanlıktır kamu spotu ve bak şunuda hep söylüyorum bu insanların nba ya yönelmesinin en büyük nedenide şu aralarında yaptıkları sikimsonik gereksiz nba muhabbeti yani muhabbetini seviyorlar ondan dolayı gfdkgfdAyni aynı bende de durumlar ayni ama cok büyük yemin ettim, hayatimda hic masa tenisi oynamadim gider onu oynarim yine nba oynamam su saatten sonra mk
%100 katılıyorum aw😅Kanka git rulette kırmızıya falan bas ya da black jackte oyun çevir daha temiz daha keyifli nba oynamak parayı çöpe atmaktır nba pişmanlıktır kamu spotu
hangi karılarBeni tokatladı amk karıları
Bundan 3 yıl önce oyunca bahsi yine kazandırıyordu. Şimdi komple şike olmuş oyuncu bahsini bile sınırda bırakıyorlarKanka git rulette kırmızıya falan bas ya da black jackte oyun çevir daha temiz daha keyifli nba oynamak parayı çöpe atmaktır nba pişmanlıktır kamu spotu ve bak şunuda hep söylüyorum bu insanların nba ya yönelmesinin en büyük nedenide şu aralarında yaptıkları sikimsonik gereksiz nba muhabbeti yani muhabbetini seviyorlar ondan dolayı gfdkgfd
Yer kanka neden yemesin Şike olur yer ayrıca Boston maç sonu 1.05 açıktı ve maçı kazandıYa yok reis yenilebilir onu anlarimda iy de 7.5 yemezsin yani okadar ölü bir takim degil
Pilav hergün papaz yemezNeyse gerekeni yapta oynayalım hadi
Yaw hadi o neyse gecen clevlanda oynadim 1.10 dan mi ne 17 mactir kazanan takim orlandayo yenilde 8 9 fark ondeykenYer kanka neden yemesin Şike olur yer ayrıca Boston maç sonu 1.05 açıktı ve maçı kazandı
Papaz hergun pilav yemez ağacım 😁😁Pilav hergün papaz yemez
Huracanlı karılarsa bizide tokatlamak üzerelerhangi karılar
He ya bazı gacı maçları çok tatlı 5-10 gol bitiyo bazıları kötürüm gibi ortası hiç yokHuracanlı karılarsa bizide tokatlamak üzereler
Yine iki maç 10 dkda geldi
Huracanlı ablaları 45 dkdır beklıyoruz
Bunlara oynamaları için top yerıne yrrk vermeyen federasyonunda ak
Ferdi ban mi yedi tokatlayip gitti bizi
Doğrusunu unutacak kadar kötü durum iştePapaz hergun pilav yemez ağacım 😁😁