Basket ten anlamıyon ki sen 😅@Mrlbra 24 üne bi pasta yap da doğum günüme şöyle basketbol toplu🤣
Dkkekdkdkdkdkkdmdkd bazen bazı hatalar yapabiliyo, ben hep şu dilim yüzünden yedim, birisinde sevmediğim birisi para kaybetmiş, hiç üzülmedim dedim diye 2 gün ban yedimYok neden ban yiyim ki adamlar açık açık kural şu şu diyor siz nasıl ban yiyosunuz anlamıyorum KGSDKKGKSD
En son basketten kazandığımda geçen sene kasım ayıydı 3 günde 400k çekmiştim 🤣Basket ten anlamıyon ki sen 😅
Ramazanda topu napcaksin@Mrlbra 24 üne bi pasta yap da doğum günüme şöyle basketbol toplu🤣
Topu patlatcazRamazanda topu napcaksin
.ne topu bu ...
Nananssn harbi basketçiymişsinEn son basketten kazandığımda geçen sene kasım ayıydı 3 günde 400k çekmiştim 🤣
Oyle de denmez la ayıp mk 🤣🤣Dkkekdkdkdkdkkdmdkd bazen bazı hatalar yapabiliyo, ben hep şu dilim yüzünden yedim, birisinde sevmediğim birisi para kaybetmiş, hiç üzülmedim dedim diye 2 gün ban yedim
O günden sonra dikiş tutamadım halbuki sadakasını da çok verdikNananssn harbi basketçiymişsin
Mesele kelime değil huzur bozmannDkkekdkdkdkdkkdmdkd bazen bazı hatalar yapabiliyo, ben hep şu dilim yüzünden yedim, birisinde sevmediğim birisi para kaybetmiş, hiç üzülmedim dedim diye 2 gün ban yedim
Kripto cezası bumuyduEn son basketten kazandığımda geçen sene kasım ayıydı 3 günde 400k çekmiştim 🤣
Butraya helal olsun ama haa herif dun washngton kazanacak dedi, sabah merakimdan bi baktim kazanmis harbidenNananssn harbi basketçiymişsin
@Northe ile iletişime geçildi bilgi verildi dostForum kuralına uymayan birini gördüm kendim çıkmadım dostum
La adam bana para köpeği dedi mesajı bile silinmedi, o çocuğu net kayırıyolar hergün birisine küfürler ediyor burada daha bir kez banlanmadıMesele kelime değil huzur bozmann
İyi geceler reis@Northe ile iletişime geçildi bilgi verildi dost
Gecen güzel olsun
butra öyle psikopat nba'cı bazen 8-10 oranları çat diye buluyoda bakmaButraya helal olsun ama haa herif dun washngton kazanacak dedi, sabah merakimdan bi baktim kazanmis harbiden
Uzatmayalım litfen 🧐La adam bana para köpeği dedi mesajı bile silinmedi, o çocuğu net kayırıyolar hergün birisine küfürler ediyor burada daha bir kez banlanmadı
ilk tanıştıgımız gün benle @butragueno alakasız kavga ediyorduk burada @egehandro geldi bana şey yazıyor konuda bu northe ye bi bardak su verilmez falan gdskgkvsd ulan ne günlerdi ya gdfskgksdLa adam bana para köpeği dedi mesajı bile silinmedi, o çocuğu net kayırıyolar hergün birisine küfürler ediyor burada daha bir kez banlanmadı