Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Dkkekdkdkdkdkkdmdkd bazen bazı hatalar yapabiliyo, ben hep şu dilim yüzünden yedim, birisinde sevmediğim birisi para kaybetmiş, hiç üzülmedim dedim diye 2 gün ban yedim
Oyle de denmez la ayıp mk 🤣🤣

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Dkkekdkdkdkdkkdmdkd bazen bazı hatalar yapabiliyo, ben hep şu dilim yüzünden yedim, birisinde sevmediğim birisi para kaybetmiş, hiç üzülmedim dedim diye 2 gün ban yedim
Mesele kelime değil huzur bozmann

• Haha
Tepkiler: ngu

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,947
23,399
113
Bugün Vbet hesabımıza girip çift doğrulamayı kapatıp kendileri çift doğrılama yapıp hesaptaki parayı kripto çekmişler canlıya bağlandık banned yedik böyle böyle diye en son hesap engellendi diyorda az önce hesaba girdim parayı çekmişler hesabıda açmışlar kasa yapmıştık ufak onuda aldılar

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
La adam bana para köpeği dedi mesajı bile silinmedi, o çocuğu net kayırıyolar hergün birisine küfürler ediyor burada daha bir kez banlanmadı
ilk tanıştıgımız gün benle @butragueno alakasız kavga ediyorduk burada @egehandro geldi bana şey yazıyor konuda bu northe ye bi bardak su verilmez falan gdskgkvsd ulan ne günlerdi ya gdfskgksd