- 8,447
- 10,675
- 113
dgslkgdslkglsdkgds fark ettim kankaMevzu ayni kisiler farkli mk 🤣
dgslkgdslkglsdkgds fark ettim kankaMevzu ayni kisiler farkli mk 🤣
Konu yanlış açılmış ayağı yaptılar işteOnaleon aq ben
Ban yesin yeterliben ilettim yöneticilere konu çünkü para pul değil hem kural tanımıyorlar hem insanların hakkına giriyorlar cezalandırılsınlar kafi
Konu sahibini yanlış bilgilendirdi konudakiler kendileri ödül almak için olay buben ilettim yöneticilere konu çünkü para pul değil hem kural tanımıyorlar hem insanların hakkına giriyorlar cezalandırılsınlar kafi
Ödül almak için burada neler yapacak insanlar varda yazamıyorum forum hesabımın sicil kaydı temiz kirlenmesin bi ban yemek istemiyorum şu anKonu sahibini yanlış bilgilendirdi konudakiler kendileri ödül almak için olay bu
DdddssUtanmasa tacı da sayacak adamlar 🤣
Sen daha hiç yemedin miÖdül almak için burada neler yapacak insanlar varda yazamıyorum forum hesabımın sicil kaydı temiz kirlenmesin bi ban yemek istemiyorum şu an
Bende tertemiz abajaÖdül almak için burada neler yapacak insanlar varda yazamıyorum forum hesabımın sicil kaydı temiz kirlenmesin bi ban yemek istemiyorum şu an
Yok neden ban yiyim ki adamlar açık açık kural şu şu diyor siz nasıl ban yiyosunuz anlamıyorum KGSDKKGKSDSen daha hiç yemedin mi
Forum kuralına uymayan birini gördüm kendim çıkmadım dostumMerhabalar dostum
çekilişte sen çıktın mı
Kesinlikle katılıyorum abshhsYok neden ban yiyim ki adamlar açık açık kural şu şu diyor siz nasıl ban yiyosunuz anlamıyorum KGSDKKGKSD
Ben birerbir yaşadım ve sahit oldum, var cidden 🤣Ödül almak için burada neler yapacak insanlar varda yazamıyorum forum hesabımın sicil kaydı temiz kirlenmesin bi ban yemek istemiyorum şu an