Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Basarirsan ne mutlu sana..üç gün de çok uzun süre ,,büyük denizi gecmissin ...gölude gecersinde bayramda derede boğulma çevrene uyup
yok dayı çevremi kaldı evde sabah akşam tuşa basıyoruz manitayada yol verdik forumda tassak yapıyoruz forumuda salcam komple az kaldı reel den koparıyo beni bi tık

• Beğen
Tepkiler: ngu

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
@ngu sevgili dostum katılsana öyle uzaktan uzaktan beğeniyosun olmuyo bak :D

• Haha
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
yok dayı çevremi kaldı evde sabah akşam tuşa basıyoruz manitayada yol verdik forumda tassak yapıyoruz forumuda salcam komple az kaldı reel den koparıyo beni bi tık
Ayni hisleri paylaşıyorum mk, dost diye milleti masamiza davet ediyoruz karni doyan kalkip dusman oluyor ben anlamadim degisik ekstrem bir ortam var buralar bize yaramadi kardo 🤣

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Ayni hisleri paylaşıyorum mk, dost diye milleti masamiza davet ediyoruz karni doyan kalkip dusman oluyor ben anlamadim degisik ekstrem bir ortam var buralar bize yaramadi kardo 🤣
Az önce bi gelirse çekiliş konusunda beğendim çekiliş kazandım adamlar beğenip bırakmışım diye beni linç etti ödülümde gelmedi, gdslkglsdkglopsdkgsdk

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Sofra sonrası çay ikram etmesini bilmiyor onlar ;))
Bulasikta sana kaldıysa iş kötü ;)

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Az önce bi gelirse çekiliş konusunda beğendim çekiliş kazandım adamlar beğenip bırakmışım diye beni linç etti ödülümde gelmedi, gdslkglsdkglopsdkgsdk
Alll işte, ulan senin burda roll actirmadigin adam yoktur ayıptır mk ya 🤣