- 8,447
- 10,675
- 113
3 gündür sigara içmiyorum isa dayım 15 yıl sonra ilk defa sigarasızım elim ayağım titriyor gerginim30 yıl öncesine götürdün beni...way be
3 gündür sigara içmiyorum isa dayım 15 yıl sonra ilk defa sigarasızım elim ayağım titriyor gerginim30 yıl öncesine götürdün beni...way be
Umarım üç yıl olur sonra 30 yıl olur..hiç icmezsin inşaallah...3 gündür sigara içmiyorum isa dayım 15 yıl sonra ilk defa sigarasızım elim ayağım titriyor gerginim
Öyle yapıyorum dayım sakız ve su abanıyorumUmarım üç yıl olur sonra 30 yıl olur..hiç icmezsin inşaallah...
Bol bol su iç...çay iç
Basarirsan ne mutlu sana..üç gün de çok uzun süre ,,büyük denizi gecmissin ...gölude gecersinde bayramda derede boğulma çevrene uyupÖyle yapıyorum dayım sakız ve su abanıyorum
yok dayı çevremi kaldı evde sabah akşam tuşa basıyoruz manitayada yol verdik forumda tassak yapıyoruz forumuda salcam komple az kaldı reel den koparıyo beni bi tıkBasarirsan ne mutlu sana..üç gün de çok uzun süre ,,büyük denizi gecmissin ...gölude gecersinde bayramda derede boğulma çevrene uyup
Bırakamazsun aq kumarı bırakman lazım önceÖyle yapıyorum dayım sakız ve su abanıyorum
kötü arkadaşları bırakmam lazım önce ilk seni bırakıcam kötülüklerin babasıBırakamazsun aq kumarı bırakman lazım önce
Üzüldüm aşkım demiştim sanakötü arkadaşları bırakmam lazım önce ilk seni bırakıcam kötülüklerin babası
Üzüldüm aşkım demiştim sana
Ayni hisleri paylaşıyorum mk, dost diye milleti masamiza davet ediyoruz karni doyan kalkip dusman oluyor ben anlamadim degisik ekstrem bir ortam var buralar bize yaramadi kardo 🤣yok dayı çevremi kaldı evde sabah akşam tuşa basıyoruz manitayada yol verdik forumda tassak yapıyoruz forumuda salcam komple az kaldı reel den koparıyo beni bi tık
Puahajahba- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Az önce bi gelirse çekiliş konusunda beğendim çekiliş kazandım adamlar beğenip bırakmışım diye beni linç etti ödülümde gelmedi, gdslkglsdkglopsdkgsdkAyni hisleri paylaşıyorum mk, dost diye milleti masamiza davet ediyoruz karni doyan kalkip dusman oluyor ben anlamadim degisik ekstrem bir ortam var buralar bize yaramadi kardo 🤣
Sofra sonrası çay ikram etmesini bilmiyor onlarAyni hisleri paylaşıyorum mk, dost diye milleti masamiza davet ediyoruz karni doyan kalkip dusman oluyor ben anlamadim degisik ekstrem bir ortam var buralar bize yaramadi kardo 🤣
Ciddi misin şaAz önce bi gelirse çekiliş konusunda beğendim çekiliş kazandım adamlar beğenip bırakmışım diye beni linç etti ödülümde gelmedi, gdslkglsdkglopsdkgsdk
Zorla cigara içirecekler sana dikkat et ddsd.Az önce bi gelirse çekiliş konusunda beğendim çekiliş kazandım adamlar beğenip bırakmışım diye beni linç etti ödülümde gelmedi, gdslkglsdkglopsdkgsdk
vallahi diyorum 40 yılın başı bi 250 cukkalıcaktık yalan olduCiddi misin şa
Alll işte, ulan senin burda roll actirmadigin adam yoktur ayıptır mk ya 🤣Az önce bi gelirse çekiliş konusunda beğendim çekiliş kazandım adamlar beğenip bırakmışım diye beni linç etti ödülümde gelmedi, gdslkglsdkglopsdkgsdk
Onun ödülünü atmadılar mıAz önce bi gelirse çekiliş konusunda beğendim çekiliş kazandım adamlar beğenip bırakmışım diye beni linç etti ödülümde gelmedi, gdslkglsdkglopsdkgsdk