- 22,435
- 23,079
- 113
Yasak olum vermedilerse kim onalrvallahi diyorum 40 yılın başı bi 250 cukkalıcaktık yalan oldu
Yasak olum vermedilerse kim onalrvallahi diyorum 40 yılın başı bi 250 cukkalıcaktık yalan oldu
sesimi çıkarmıyorum şimdi 2 gün içinde hediyemi yollamazsa yöneticilere banlatıcam öyle bir hakkım var maksat puştlukAlll işte, ulan senin burda roll actirmadigin adam yoktur ayıptır mk ya 🤣
yooOnun ödülünü atmadılar mı
Evet var öyle bir hakkın kim o isim nesesimi çıkarmıyorum şimdi 2 gün içinde hediyemi yollamazsa yöneticilere banlatıcam öyle bir hakkım var
Adam gelirse çekiliş konusunda takip edenlere ödülü attı kendim yaptım sağolun dedi geçti modlara 🤣
Kim lan o modları bişey demedi miAdam gelirse çekiliş konusunda takip edenlere ödülü attı kendim yaptım sağolun dedi geçti modlara 🤣
bana atmadıAdam gelirse çekiliş konusunda takip edenlere ödülü attı kendim yaptım sağolun dedi geçti modlara 🤣
Bu yaşananlardan dolayı,iki katını vermeli sana...vallahi diyorum 40 yılın başı bi 250 cukkalıcaktık yalan oldu
Auveauo gibi bir kullanıcı adı vardı la vallaKim lan o modları bişey demedi mi
parası mevzu değil dayı adam rolling nedir gelirse çekiliş nedir beklemede nedir bilmiyorBu yaşananlardan dolayı,iki katını vermeli sana...
şu an ulaşıyorumAuveauo gibi bir kullanıcı adı vardı la valla
La bugun kaza bela kazandım, adam diyor bana roll actirmadigindan beri kazanamiyosun dikkat ettin mi, kendisi o gun yazan 50. Kisi belkide, artik para kalmadi o gun millete dagitmaktan mecburen geri cevirdik, geri cevirirkende dedim bak tekrar toparlanirsam sozum olsun sana actiricam mk, herif kinlenmis o gunden beri ters sinerji kuruyor mk, ben anlamadim vallahi garip bir ortam varsesimi çıkarmıyorum şimdi 2 gün içinde hediyemi yollamazsa yöneticilere banlatıcam öyle bir hakkım var
Admine bildirşu an ulaşıyorum
lan geç takma bile şu konuştugumuz mevzu dimi ghdfhgdfLa bugun kaza bela kazandım, adam diyor bana roll actirmadigindan beri kazanamiyosun dikkat ettin mi, kendisi o gun yazan 50. Kisi belkide, artik para kalmadi o gun millete dagitmaktan mecburen geri cevirdik, geri cevirirkende dedim bak tekrar toparlanirsam sozum olsun sana actiricam mk, herif kinlenmis o gunden beri ters sinerji kuruyor mk, ben anlamadim vallahi garip bir ortam var
Para verirsen paşasın vermezsen bi oe demedikleri kalıyor🤣La bugun kaza bela kazandım, adam diyor bana roll actirmadigindan beri kazanamiyosun dikkat ettin mi, kendisi o gun yazan 50. Kisi belkide, artik para kalmadi o gun millete dagitmaktan mecburen geri cevirdik, geri cevirirkende dedim bak tekrar toparlanirsam sozum olsun sana actiricam mk, herif kinlenmis o gunden beri ters sinerji kuruyor mk, ben anlamadim vallahi garip bir ortam var
Parasında olmadığını biliyorum..yapılan iş sıkıntı ,,hele bide cigarayla mücadele içindeyken iki kat stres..parası mevzu değil dayı adam rolling nedir gelirse çekiliş nedir beklemede nedir bilmiyor
Konu içinde takip edenler konu başlığını değiştirtmeye çalışıyordu en son belki değişmiştir çok bakamadımAdmine bildir
Onaleon aq benKonu içinde takip edenler konu başlığını değiştirtmeye çalışıyordu en son belki değişmiştir çok bakamadım
Mevzu ayni kisiler farkli mk 🤣lan geç takma bile şu konuştugumuz mevzu dimi ghdfhgdf