- 18,515
- 16,838
- 113
kdkskdkskdkdööxmxmkskzldkdkkskzksjwjskzkkskwkzksmsmmspansiyonda kalıyorum dolapta sadece salça var ve kuru ekmek var artık forum hayatıma bu repliklerle devam edicem
kdkskdkskdkdööxmxmkskzldkdkkskzksjwjskzkkskwkzksmsmmspansiyonda kalıyorum dolapta sadece salça var ve kuru ekmek var artık forum hayatıma bu repliklerle devam edicem
İbra osimen olmuş aqpansiyonda kalıyorum dolapta sadece salça var ve kuru ekmek var artık forum hayatıma bu repliklerle devam edicem
Osimgen ve balıkçı Hasanİbra osimen olmuş aq
devamıda var şöyle söyleyim ben artık Osimhen Bey oldumİbra osimen olmuş aq
Öyle bir bey tanımıyomdevamıda var şöyle söyleyim ben artık Osimhen Bey oldum
Nası tanımıyosunuz olm adam milletin parasını millete dağıtıyo robin puşt gibi sdxgzplşkgskgsdÖyle bir bey tanımıyom
Ben yoktum 2-3 gündür noldu aq 😀Nası tanımıyosunuz olm adam milletin parasını millete dağıtıyo robin puşt gibi sdxgzplşkgskgsd
Bişey olmadı sadece sabri ve osimhene kurulmuşum ya ben denk getirdikçe laf sokuyorumBen yoktum 2-3 gündür noldu aq 😀
Sıcak su var çay yok depansiyonda kalıyorum dolapta sadece salça var ve kuru ekmek var artık forum hayatıma bu repliklerle devam edicem
Dayım senin kaşın gözün yine durmuyor bak çıplak mısın doğru söyleSıcak su var çay yok de)
Ee şimdi neoldu sıra geldimi bana..5 dakikadır yoktum..kacirmiyak dddBen yoktum 2-3 gündür noldu aq 😀
Bı sen farkediyorsun sagolDayım senin kaşın gözün yine durmuyor bak çıplak mısın doğru söyle
@Mrlbra farketmez dayı o fakirin düşmanı zenginin dostu Sinan engin gibiBı sen farkediyorsun sagol
Watsapada gelmiyor artık@Mrlbra farketmez dayı o fakirin düşmanı zenginin dostu Sinan engin gibi
Bunu atmasan iyiydi be gece gece siktin nenç
Başka yerde yap kanka burası karışır millet dolar
30 yıl öncesine götürdün beni...way be
Bol şans kanka
Rast gele gardasim..