- 11,607
- 9,721
- 113
Konu acma burdan devam. Biraz oncr bana atti başaramadık. Meksikalilar yedi biziKanka direk roll acicam olursa murat abi atarsa
Konu acma burdan devam. Biraz oncr bana atti başaramadık. Meksikalilar yedi biziKanka direk roll acicam olursa murat abi atarsa
PuahajahKonu acma burdan devam. Biraz oncr bana atti başaramadık. Meksikalilar yedi bizi
Tamam ağa öyle yaparız o meksikalarin ben taaaaa annesine selam edeyim ellerinden öpeyim dün beni mahvettilerKonu acma burdan devam. Biraz oncr bana atti başaramadık. Meksikalilar yedi bizi
Kopariyoruz oralardan kan cekiyorTamam ağa öyle yaparız o meksikalarin ben taaaaa annesine selam edeyim ellerinden öpeyim dün beni mahvettiler
Murat abim uyudu herhalde😅😅Kopariyoruz oralardan kan cekiyor
Sıkıntı yok be ağacım benim sen benmi var😁😁Bana atmis yanlislikla tüh
Auckland maçını kaçırıyoruz be kanka avustralyaBana atmis yanlislikla tüh
Acuklanda dep iy 0.5 üst kanka😁😁Saka bir yana zombiye döndük. Kumar mereti nasil zevk veriyorsa uyutmuyor
Valla dayiyi biliyon ya sizmistir ya da unutmustur. Yaz senAuckland maçını kaçırıyoruz be kanka avustralya
Selamlar Ferdi kardeşimNeyse hepinizi seviyorum inşaallah kazanırsınız
30 gün banlandın eğer gelirsen umarım devam etmezsinBana bişi demezler
Aynen yazdım agaValla dayiyi biliyon ya sizmistir ya da unutmustur. Yaz sen
Başkanım ciddimi harbi30 gün banlandın eğer gelirsen umarım devam etmezsin
Yazik oldu be vallahaBanlanmis
Baskanim normalkem forumun en sakin adamıdır. alkolden dolayi..30 gün banlandın eğer gelirsen umarım devam etmezsin
Alkolden değil sponsor bir site ödemeleri geçiktirdi insanlar sabırsız olduğu için dün akşamdan beri daraltırıyorlar dayanacak mentali kalmamıştır normalBaskanim normalkem forumun en sakin adamıdır. alkolden dolayi..
Ve aleyküm selam dostumSelamlar Ferdi kardeşim