- 2,927
- 3,803
- 113
Mayko NasilsinKonu amacını aşmasın beyler
Gereksiz yere banlanmayın
İyi forumlar...
Mayko NasilsinKonu amacını aşmasın beyler
Gereksiz yere banlanmayın
İyi forumlar...
Nft topluyoz kanka tersoluktan😅😅😅Geldi yind deli. Bi rolling yap da sabahimiz şenlensin
Murat abim çok şükür sen nasilsin abimMayko Nasilsin
La 10 15tane topladim da bi halta yaramadi. Futbol takimlari basketbol takimlarinin paraya ihtiyaci varmis kiramadikNft topluyoz kanka tersoluktan😅😅😅
Ooo ağa iyi toplamissin la dünden beri gezmedigim site kalmadı ağa bı çıkıyor 20 çıkmıyor aw😁😁La 10 15tane topladim da bi halta yaramadi. Futbol takimlari basketbol takimlarinin paraya ihtiyaci varmis kiramadik
Canın sağolsun iyi forumlarFerdiye bu ara uyuzum. Acio boyle birilerine daglardan falan gelip sovmesi lazim
Ya 3 4 ay once yatirim yapip slot cevirdigim siteler verdi. Yatirim olmayan hicbiri vermedi. Guncel yatirim olanlar da vermediOoo ağa iyi toplamissin la dünden beri gezmedigim site kalmadı ağa bı çıkıyor 20 çıkmıyor aw😁😁
Mustommmm beeeeCanın sağolsun iyi forumlar
Aksam markaya sovsene barisalimCanın sağolsun iyi forumlar
Sövecekse ben ödülde veririm iyi bir sövsün 🤣Aksam markaya sovsene barisalim
O kim kiAksam markaya sovsene barisalim
O zaman kesim sover.Sövecekse ben ödülde veririm iyi bir sövsün 🤣
Ferdi iyidir ona uyuz olursan ben de sana olurumOoo ağa iyi toplamissin la dünden beri gezmedigim site kalmadı ağa bı çıkıyor 20 çıkmıyor aw😁😁
Bir markadir.. sen anla gerisiniO kim ki
Beğenenler arasında çekiliş olacaktır 😁😁Sövecekse ben ödülde veririm iyi bir sövsün 🤣
Kredi çekerim yine tutarım tetikçi olarakO zaman kesim sover.
AhahahahBir markadir.. sen anla gerisini