- 11,605
- 9,719
- 113
Anlamadin sen dost bosverAlkolden değil sponsor bir site ödemeleri geçiktirdi insanlar sabırsız olduğu için dün akşamdan beri daraltırıyorlar dayanacak mentali kalmamıştır normal
Anlamadin sen dost bosverAlkolden değil sponsor bir site ödemeleri geçiktirdi insanlar sabırsız olduğu için dün akşamdan beri daraltırıyorlar dayanacak mentali kalmamıştır normal
Enişte selamlarSelamlar Ferdi kardeşim
Bubfarklı konuAlkolden değil sponsor bir site ödemeleri geçiktirdi insanlar sabırsız olduğu için dün akşamdan beri daraltırıyorlar dayanacak mentali kalmamıştır normal
Neyse Nisan'da bı 80 k daha hayırlı olsun gsye agacimBubfarklı konu
2yakinini kaybetmis o yuzden iciyor buyuk ihtimalAh be Murat abim su Levent Kırca moduna girmesen nolurdu be abi
Doğrudur ağacım Allah gani gani rahmet eylesin2yakinini kaybetmis o yuzden iciyor buyuk ihtimal
Nisan'a kalmazNeyse Nisan'da bı 80 k daha hayırlı olsun gsye agacim
Nisan 1 veya 2sinde ağa derbi kupa maciNisan'a kalmaz
Böyle fena değilNisan 1 veya 2sinde ağa derbi kupa maci
Agaaaaaa nabiyorsun panik atak var bendeBöyle fena değil
PuahahabahbaGs bu oyunla yenemez bence
Avustralya kaçırdık gördün mü kanka dep iy 0.5 üst demisdim acukland 1 1 oldu tuhGs bu oyunla yenemez bence
Uyku tutmadı gelip okuyup gidicektim 😁@TheMachine geçen yıl yazdığım şeyleri beğenme hahaha o kadar eskileede napıyon aq 🤣
Hayalet👻Uyku tutmadı gelip okuyup gidicektim 😁
Avustralya kaçırdık gördün mü kanka dep iy 0.5 üst demisdim acukland 1 1 oldu tuh
[/QUOTE
Sermeyemiz yok la. Yoksa gs macima bi cigara alacaktim.keyiflik