- 14,991
- 11,359
- 113
Hesabımı sana veriyom bu akşamGecen hafta aldik citirdan. Benim iyi olmamdan ziyade oynayanlar bilmiyor kanka. Kazanmak kolay bunlarla aslinda. Ama citirdan sabir lazim
Hesabımı sana veriyom bu akşamGecen hafta aldik citirdan. Benim iyi olmamdan ziyade oynayanlar bilmiyor kanka. Kazanmak kolay bunlarla aslinda. Ama citirdan sabir lazim
Ben almam ben imamimHesabımı sana veriyom bu akşam
Kaç aldın hangisinden lâGecen hafta aldik citirdan. Benim iyi olmamdan ziyade oynayanlar bilmiyor kanka. Kazanmak kolay bunlarla aslinda. Ama citirdan sabir lazim
Holiden aldim ya diğerini bilmiyorum pek. Zor yani onu hesaplmasi. 500 dolar ya elektrikler gitmeseydi ilk 10 yapardim. Elektrikler gitti saejim bitiyorfu all in girdim. En azindan kendi kendine oynar da siralama yapariz diye. 44oldukKaç aldın hangisinden lâ
Yalan mi olduk laHoliden aldim ya diğerini bilmiyorum pek. Zor yani onu hesaplmasi. 500 dolar ya elektrikler gitmeseydi ilk 10 yapardim. Elektrikler gitti saejim bitiyorfu all in girdim. En azindan kendi kendine oynar da siralama yapariz diye. 44olduk
Kötü denk gelmiş şaHoliden aldim ya diğerini bilmiyorum pek. Zor yani onu hesaplmasi. 500 dolar ya elektrikler gitmeseydi ilk 10 yapardim. Elektrikler gitti saejim bitiyorfu all in girdim. En azindan kendi kendine oynar da siralama yapariz diye. 44olduk
İmkânsız
He ya. Meksikalilar da yakti.Kötü denk gelmiş şa
Elendik mıHe ya. Meksikalilar da yakti.
Yatti ya ev yakti biziİmkânsız
Elendik valla. Kazandsaydik bölüşecektik senle dayi oyle demistiElendik mı
Kafama tek kurşun daha iyi olurUrgan lâzım mı
3sayidan yattik agabeyYalan mi oldu
Atayım mat mi. Ma c3sayidan yattik agabey
Anlamadim agabeyAtayım mat mi. Ma c
Bana bişi demezlerBu sefer kesin gittin reis geçmiş olsun
Hani3sayidan yattik agabey