- 11,463
- 9,645
- 113
Takiliyorum yav ya tutarsa diye kanka 😅Unutmadım seni sözüö var merak etme başkasına da söyledim sana sözüm olduğınıdurum ykk şuan 🤣
Takiliyorum yav ya tutarsa diye kanka 😅Unutmadım seni sözüö var merak etme başkasına da söyledim sana sözüm olduğınıdurum ykk şuan 🤣
2km götürür oNeyse aksam holigandan haftalik poker parami alırım. 5k dolar yeter arabamin mazotuna
BanaNeyse aksam holigandan haftalik poker parami alırım. 5k dolar yeter arabamin mazotuna
Yarisi senin agabey
E yeter simdiilik2km götürür o
Bizde herşey şeffaf bilirsinMalbora 500k havale çekiyorum dese yine inanın
Günaydın Sapsap10 banlandı mı reis@Cutamaniac bir sonraki küfüründe banlısın dostum bilgin olsun
Başkan el attıysa eyvallah@Cutamaniac bir sonraki küfüründe banlısın dostum bilgin olsun
Daha değilGünaydın Sapsap10 banlandı mı reis
Suçu olan korkar 🤣 biz şeffafızBaşkanı uyku tutmamış sinirli biraz dikkatli olun
Cok normal. En az 10kisi gordum icerse parasi kalan. Siteyle ugrasiyordurBaşkanı uyku tutmamış sinirli biraz dikkatli olun
Aynen öyle suçu olan korksun biz şeffafız😁Suçu olan korkar 🤣 biz şeffafız
Bu konuyı açmayalım bence kanka işlemler tamamlanınca açiklama gelir bizimde alacağımzk varCok normal. En az 10kisi gordum icerse parasi kalan. Siteyle ugrasiyordur
Napsın adam üyelerini düşünüyor karektersiz sitelerde acımadan sömürüyorCok normal. En az 10kisi gordum icerse parasi kalan. Siteyle ugrasiyordur