- 18,515
- 16,838
- 113
Bu konunun altında kimse Mrlbra’ya bir şeyleri ispatla demez dostİspat görelim 😃
Bu konunun altında kimse Mrlbra’ya bir şeyleri ispatla demez dostİspat görelim 😃
Onvelikle payco mefete ile cek havale sartsada 50 50 cek gitsin165k havale çeksem iş alır mıyım başıma
50-50 olursa 2 gün sürer ama 12 saatte çekimled bakacazOnvelikle payco mefete ile cek havale sartsada 50 50 cek gitsin
165 k hayatımda hiç görmedim görmek istiyorum dostum be 😃Bu konunun altında kimse Mrlbra’ya bir şeyleri ispatla demez dost
Padişah öyle mi yapıyomus50-50 olursa 2 gün sürer ama 12 saatte çekimled bakacaz
Kripto çek50-50 olursa 2 gün sürer ama 12 saatte çekimled bakacaz
Kanka onu duzenlediler. Artik 3 cekim hakki var 12 saat beklemiyorsun. Sadede 3 cekim hakki 24saatte50-50 olursa 2 gün sürer ama 12 saatte çekimled bakacaz
LanLa niyr inanmayalim yahu
Ooo gunaydin agabey
NasılsınOoo gunaydin agabey
Sponsorrr dedik vurma dedikkk yediremedikBurası kaybedenler hoşgeldiniz
Daha önce sizinle kaybetmiş miydikSponsorrr dedik vurma dedikkk yediremedik
Eyvallah agabey seni sormali. Yatiyon mu yeni mi uyandinNasılsın
O bu saatte uyanır mıEyvallah agabey seni sormali. Yatiyon mu yeni mi uyandin
Yav rollingim nerde mesaji da bulamiyorum 40sayfa geri gttim shshshsbNeyse beyler 165k çekmek için 5k yatırım istiyorlar aranızds bi 5k toplayın haydi
Unutmadım seni sözüö var merak etme başkasına da söyledim sana sözüm olduğınıdurum ykk şuan 🤣Yav rollingim nerde mesaji da bulamiyorum 40sayfa geri gttim shshshsb