- 5,577
- 4,909
- 113
Aynı kafa işteAynen bende öyle gün geçsin yeter kumar parasını eve sokma yı sevmiyorum ondan çok dağıtırdım
Aynı kafa işteAynen bende öyle gün geçsin yeter kumar parasını eve sokma yı sevmiyorum ondan çok dağıtırdım
Ne sordun görülmediBişey sorduk kimse cevap vermedi bu ne ya bende yazmicam artık üç kuruş kazandım dm atmadık diye tavır yapıyolar
Eskiden iyiydi onlar sonra bilemiyorumAtlasbet +50 k öder mi
😀😀😀Bişey sorduk kimse cevap vermedi bu ne ya bende yazmicam artık üç kuruş kazandım dm atmadık diye tavır yapıyolar
Bu ara hakkında çok şikayet var. Eskisi gibi sağlam değilAtlasbet +50 k öder mi
Bu ara herkes gerginBişey sorduk kimse cevap vermedi bu ne ya bende yazmicam artık üç kuruş kazandım dm atmadık diye tavır yapıyolar
İyi doğum günü bonuus veriyolar sadeceBu ara hakkında çok şikayet var. Eskisi gibi sağlam değil
Ya bi dur lidya ilk adımda patladık zaten öder atlas nolduBişey sorduk kimse cevap vermedi bu ne ya bende yazmicam artık üç kuruş kazandım dm atmadık diye tavır yapıyolar
Aldın an çek sende😀İyi doğum günü bonuus veriyolar sadece
Ah be gülüm, aşırı yalnızlık çekiyorsun belli kiGünler sonra ilk defa kadın sesi duydum kadın wp den sesli mesaj atmış sitemize davet ediyoruz diye heyecan yaptım . Deneme bonusu yokmuş ama
Başka şeylerde çekiyoruz kral , mesela dertAh be gülüm, aşırı yalnızlık çekiyorsun belli ki
Yatırım yöntemleri daraldı siteler de cozuttuİyi doğum günü bonuus veriyolar sadece
Belanı mı arıyon puajaBişey sorduk kimse cevap vermedi bu ne ya bende yazmicam artık üç kuruş kazandım dm atmadık diye tavır yapıyolar
Tespit desen varAh be gülüm, aşırı yalnızlık çekiyorsun belli ki
Fesat düşündümBaşka şeylerde çekiyoruz kral , mesela dert
Kupon yapcam yaBelanı mı arıyon puaja
Kripto iyidirYatırım yöntemleri daraldı siteler de cozuttu
Artık eskisi gibi güven veren çok az site var. Herkes birilerine çöküyor. Kendi canı yanmayan herkes sağlam sanıyor çoğu siteyi