- 17,794
- 9,466
- 113
Okongwu 2 top çalma daniels 3 top çalma ulan çal 1 top da serimiz devam etsin çuvalla maç var
Zaten çok moralim bozuk@Mrlbra bu konu mackolık mı
Geçmiş olsun doktor
Eyvallah dostum. Kod faslı da bittiGeçmiş olsun doktor
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦6 saattir rol takıp ediyor adamlar ve daha kimse ödül almamış gülsem mi aglasam mı bilemedim aq
😤😤6 saattir rol takıp ediyor adamlar ve daha kimse ödül almamış gülsem mi aglasam mı bilemedim aq
Saçma 3 k mesaj olmuş en azından 2 kuponda bir ödül atıp devam edilmesi lazım vakit geçtikçe rolling takibi artiyor bu kadar uzun rollingin hakkı en az 10 kişiye ödül olması lazım.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin6 saattir rol takıp ediyor adamlar ve daha kimse ödül almamış gülsem mi aglasam mı bilemedim aq
3-4 kişi 500 er alır 😀. 7-8 saat . 7 saat ev taşıma işine gitse 3 k .Saçma 3 k mesaj olmuş en azından 2 kuponda bir ödül atıp devam edilmesi lazım vakit geçtikçe rolling takibi artiyor bu kadar uzun rollingin hakkı en az 10 kişiye ödül olması lazım.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
AMİNSaçma 3 k mesaj olmuş en azından 2 kuponda bir ödül atıp devam edilmesi lazım vakit geçtikçe rolling takibi artiyor bu kadar uzun rollingin hakkı en az 10 kişiye ödül olması lazım.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Ev taşıma işi daha iyidir ya en azından vücudun yorulur , 3-5 ay önce bir rolling bakayım dedim cepte para yoktu sigara yoktu gece 3 ten 6 ya kadar sürdü 500₺ aldım onada rolling yap dedi konu sahibi onada rolling yaptık gitti , yerim böyle işi dedim şimdi tanıdık birisi olursa geyiğine giriyorum3-4 kişi 500 er alır 😀. 7-8 saat . 7 saat ev taşıma işine gitse 3 k .
En saçma olanı rol sonunda seçme işi.Saçma 3 k mesaj olmuş en azından 2 kuponda bir ödül atıp devam edilmesi lazım vakit geçtikçe rolling takibi artiyor bu kadar uzun rollingin hakkı en az 10 kişiye ödül olması lazım.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Hıhi fakirlere bende iyi akşamlar dileyip yatacaktim hocam puahaDaha daha nasılsınız fasfakirler
Daha daha nasılsınız fasfakirler
Daha da fakirizDaha daha nasılsınız fasfakirler