- 18,507
- 21,156
- 113
Birine ulaştım doktor bir dahakine sıra senin, sonra passion. Böylece konuda ulaşmadığım kalmayacakİban isticek birini bulamazsan benden isteyebilirsin . Hiç çekinme o konuda 😎
Birine ulaştım doktor bir dahakine sıra senin, sonra passion. Böylece konuda ulaşmadığım kalmayacakİban isticek birini bulamazsan benden isteyebilirsin . Hiç çekinme o konuda 😎
300k nın zekâtını verseydin keşke Haydar dostİban isticek birini bulamazsan benden isteyebilirsin . Hiç çekinme o konuda 😎
Fakirim ama gururlu değilim teşekkür Hz gaddarBirine ulaştım doktor bir dahakine sıra senin, sonra passion. Böylece konuda ulaşmadığım kalmayacak
Söylemesi ayıp yağ gibi kaydı dost teşekkür ederim bu aradaBoğazından geçecekse afiyet olsun terim hocam
Var tabiPolonya'da vali kebabi yapan yer var mı la
Ben hem fakir hem gurursuzFakirim ama gururlu değilim teşekkür Hz gaddar
İncelediği yerden kopsun hocam . 🥲Ben hem fakir hem gurursuz
Nasılsın dostİncelediği yerden kopsun hocam . 🥲
Elhamdülillah iyi değilim hocam. Şaka bir yana hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sen nasılsın devam mı yani şekilde yaşamaya Polonya'daNasılsın dost
Niye dost ? Valla birşekilde yaşıyoruz dostElhamdülillah iyi değilim hocam. Şaka bir yana hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sen nasılsın devam mı yani şekilde yaşamaya Polonya'da
Aile , iş , eş , dost kalmadı bu sebepten... Sen iyi ol hocam koptuk biraz seninle ama kalbimde yerin ayrı ,❤Niye dost ? Valla birşekilde yaşıyoruz dost
Hocam polonyalılar mı ruslar mı?Niye dost ? Valla birşekilde yaşıyoruz dost
Geçen sene 250k nın verdim ben buradaki herkes bilir. Sen yoktun galiba300k nın zekâtını verseydin keşke Haydar dost
Bol ŞanslarBirine ulaştım doktor bir dahakine sıra senin, sonra passion. Böylece konuda ulaşmadığım kalmayacak
Bu saydıklarının çoğu bizde her zaman yoktu dost o yüzden çok kafaya takmayalım. Eyvallah cansınAile , iş , eş , dost kalmadı bu sebepten... Sen iyi ol hocam koptuk biraz seninle ama kalbimde yerin ayrı ,❤
Hocam bi sponsor ol bakalimSöylemesi ayıp yağ gibi kaydı dost teşekkür ederim bu arada
Bakalım dost bulursak yeriz beraberHocam bi sponsor ol bakalim
Olm sen Diyarbakırlısın kendine gel ne haber neFakirler ne haber