Günaydın
Aynen öyle silersen herşey gider. Koruma şifresini kaydetBu trust wallet indirdim hiç bir bilgi falan istemedi direk şifre istedi girdim bu normal mi böyle mi kullanacam bigisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
12 lı şifreyi kaybedersen bir daha giremezsin fiziksel olarak kağıda yaz şifreui bir kere koyBu trust wallet indirdim hiç bir bilgi falan istemedi direk şifre istedi girdim bu normal mi böyle mi kullanacam bigisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Bu şekilde kripto çekip gönderebilirim değilmi sıkıntı olmazAynen öyle silersen herşey gider. Koruma şifresini kaydet
Sıkıntı olmaz ağları karıştırma yeter. Trx kullan en düşük kesinti onda.Bu şekilde kripto çekip gönderebilirim değilmi sıkıntı olmaz
Yok direk benden 6 7 haneli şifre istedi onu girdim koruma şifresi nerde yazıyor12 lı şifreyi kaybedersen bir daha giremezsin fiziksel olarak kağıda yaz şifreui bir kere koy
İndirdiğin an 12 haneli bi şifre verir sana onu geçti isen gelmez daha.Yok direk benden 6 7 haneli şifre istedi onu girdim koruma şifresi nerde yazıyor
Geçtim evetİndirdiğin an 12 haneli bi şifre verir sana onu geçti isen gelmez daha.
Sen sil yeniden indir bence kanka 12 haneli şifre kelime vermesi lasım sanaYok direk benden 6 7 haneli şifre istedi onu girdim koruma şifresi nerde yazıyor
Tekrar silsem yüklesem daha kullanmdım işlem yapmadımİndirdiğin an 12 haneli bi şifre verir sana onu geçti isen gelmez daha.
Tamam öyle yapalım teşekkürlerSen sil yeniden indir bence kanka 12 haneli şifre kelime vermesi lasım sana
Uygulamayı silmez isen sorun yok. Silersen içinde varlık varsa kurtaraman. Kaldır tekrar yükle. O gelen şifreyi kaydetGeçtim evet
Atama danışma ücreti 3 paket Marlboro @akl1985Sen sil yeniden indir bence kanka 12 haneli şifre kelime vermesi lasım sana
Sildim yükledim tekrar şifreyle giriş yaptım ama vermedi 12 li şifreUygulamayı silmez isen sorun yok. Silersen içinde varlık varsa kurtaraman. Kaldır tekrar yükle. O gelen şifreyi kaydet
Hallederim olsa can sağola ama şuan bizde fakirizAtama danışma ücreti 3 paket Marlboro @akl1985
Şaka diyorum. Vermesi lazım hocam normalde. Aynı ip diye vermemiş olabilir.Hallederim olsa can sağola ama şuan bizde fakiriz
Neyse böyle kullanalım zaten paramız yok ona çeksekde içinde çok bırakmayızŞaka diyorum. Vermesi lazım hocam normalde. Aynı ip diye vermemiş olabilir.
Kral işlem limiti falan varmı bunda en az yatırım falan öyle bir şey yok değilmiŞaka diyorum. Vermesi lazım hocam normalde. Aynı ip diye vermemiş olabilir.