- 12,050
- 10,356
- 113
Barcelona maçı herhalde kankaBarça maxi ne bir anlayabilsem
Barcelona maçı herhalde kankaBarça maxi ne bir anlayabilsem
2 1 bitti tebrikler kanka sıkma canını pek kişi yok konuda zatenBişey yok Ağa Barça maxiyla ilgi bişey sorduk Ahmet hariç kimse tinlamadi bile. Sırf iki kuruş kazandık diye sanki kimseye ulaşamadım gibi bir soğuk yapıyorlar anlamadım gitti. Neyse Boşver daha etiketleme beni buraya agam
Ege'nin yakın arkadaşı alamayızParam var onda alabiliyorsan al senin olsun kanka
Bana gelen bisey olmadı açlıktan muhabbet kuşunun yemini cala cala hayvan açlıktan öldü bugün Şaka bi yana ben yeni girdim konuya kankaUla 2 kuruş para kazandik. İstisnasız bütün sevdiğim adamlara iyisi kötüsü destek attık diye mi kımse yazdığımi tinlamadi
OlurBarça 3.5 alt olur mu ?
OlurBarça 3.5 alt olur mu ?
Barça maçı demek istemiş maxi değil awKanka ben Barça maxi falan bilmiyorum slotla ilgili birşey varsa yardımcı oluyum valla ♥😀
Kim ne dedi yine sanaBişey yok Ağa Barça maxiyla ilgi bişey sorduk Ahmet hariç kimse tinlamadi bile. Sırf iki kuruş kazandık diye sanki kimseye ulaşamadım gibi bir soğuk yapıyorlar anlamadım gitti. Neyse Boşver daha etiketleme beni buraya agam
Hem paralı hem kırılganBişey yok Ağa Barça maxiyla ilgi bişey sorduk Ahmet hariç kimse tinlamadi bile. Sırf iki kuruş kazandık diye sanki kimseye ulaşamadım gibi bir soğuk yapıyorlar anlamadım gitti. Neyse Boşver daha etiketleme beni buraya agam
Autoclick indir kanka bugün 3 kod aldım jojodan ilk kezBarça maçı demek istemiş maxi değil aw
Hiç alamadım benAutoclick indir kanka bugün 3 kod aldım jojodan ilk kez
Bende normalde alamıyorum kanka o uygulama senin yerine spamliyo cok daha fazla sansin oluyo her gün denk gelmez tabi de yine bir umut ben aldım da noldu sankiHiç alamadım ben
Üst aldığım maça sen mutlu ol diye alt olur diyip kendimle çelişemezdimBişey yok Ağa Barça maxiyla ilgi bişey sorduk Ahmet hariç kimse tinlamadi bile. Sırf iki kuruş kazandık diye sanki kimseye ulaşamadım gibi bir soğuk yapıyorlar anlamadım gitti. Neyse Boşver daha etiketleme beni buraya agam
Sorun bu değil ki ben üst bekliyorum diye yazasanda olabilirdir ve bensana kırılmadimÜst aldığım maça sen mutlu ol diye alt olur diyip kendimle çelişemezdim
Ben üst aldım diyip gereksiz bi mesaj atmak istemedim hem ayrıca Dost kime kırıldıysan yaz ki herkes üstüne alınıyp böyleSorun bu değil ki ben üst bekliyorum diye yazasanda olabilirdir ve bensana kırılmadim
Valla kanka benim anlamadığım şeyler anlasam 5+5 aldım 40 kupon yaptım 10 k zor cektim 12 saatte 😐 yoksa can kurbanSorun bu değil ki ben üst bekliyorum diye yazasanda olabilirdir ve bensana kırılmadim