- 24,299
- 25,167
- 113
Herkese sana krıılamdım diyon aw metine mi kırıldın bana krıılma gibi lüksün yok zatenSorun bu değil ki ben üst bekliyorum diye yazasanda olabilirdir ve bensana kırılmadim
Herkese sana krıılamdım diyon aw metine mi kırıldın bana krıılma gibi lüksün yok zatenSorun bu değil ki ben üst bekliyorum diye yazasanda olabilirdir ve bensana kırılmadim
Kesin senin yüzündenHerkese sana krıılamdım diyon aw metine mi kırıldın bana krıılma gibi lüksün yok zaten
Konuda samimi olduğum adamlara kırıldım. Bu yeterli bir açıklama sanırımHerkese sana krıılamdım diyon aw metine mi kırıldın bana krıılma gibi lüksün yok zaten
Ben aktif bile değildimKesin senin yüzünden
Yetersiz benim içinKonuda samimi olduğum adamlara kırıldım. Bu yeterli bir açıklama sanırım
Bana neden kırılsın adama cvb vermemısler oda bahıs alamamıs yemek yıyodum bana kızmamıstırHerkese sana krıılamdım diyon aw metine mi kırıldın bana krıılma gibi lüksün yok zaten
Alamamış Frpildir o almıstır ben burda bile değildim bi geldim olaylarBana neden kırılsın adama cvb vermemısler oda bahıs alamamıs yemek yıyodum bana kızmamıstır
Adam kendini kumara vurdu kötü yola düştü sizin yüzünüzdenNeyse gider 2 zar atarım iyi olurum
Neyse zar yapsın parası varAlamamış Frpildir o almıstır ben burda bile değildim bi geldim olaylar
Her zaman zirvedeyizhele şu konuyu başa sabitleyin :d
Zarcıee biz burda neciyiz babayiğit😎😎
O kadarHızlı giden atın boku seyrek düşermiş
DİKKAT EDİNSALGIN VAR