Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,705
9,384
113
Bişey yok Ağa Barça maxiyla ilgi bişey sorduk Ahmet hariç kimse tinlamadi bile. Sırf iki kuruş kazandık diye sanki kimseye ulaşamadım gibi bir soğuk yapıyorlar anlamadım gitti. Neyse Boşver daha etiketleme beni buraya agam
2 1 bitti tebrikler kanka sıkma canını pek kişi yok konuda zaten

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,991
5,139
113
Ula 2 kuruş para kazandik. İstisnasız bütün sevdiğim adamlara iyisi kötüsü destek attık diye mi kımse yazdığımi tinlamadi
Bana gelen bisey olmadı açlıktan muhabbet kuşunun yemini cala cala hayvan açlıktan öldü bugün Şaka bi yana ben yeni girdim konuya kanka

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,991
5,139
113
İlk kez jojo elle tutulur bi para verdi 300 tl kodda 1k yapayım dedim iki mac yaptım yattik

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,315
25,173
113
Bişey yok Ağa Barça maxiyla ilgi bişey sorduk Ahmet hariç kimse tinlamadi bile. Sırf iki kuruş kazandık diye sanki kimseye ulaşamadım gibi bir soğuk yapıyorlar anlamadım gitti. Neyse Boşver daha etiketleme beni buraya agam
Kim ne dedi yine sana

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,620
31,738
113
Hem paralı hem kırılgan

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,315
25,173
113
KonudN 2 dk çıkınca dödüğümde kavga oluyor kaos show hayrettin

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,072
2,345
113
Üst aldığım maça sen mutlu ol diye alt olur diyip kendimle çelişemezdim