- 17,678
- 9,377
- 113
9dk uzatma yuhBarça 3.5 alt olur mu ?
9dk uzatma yuhBarça 3.5 alt olur mu ?
Yazıklar olsun hahdhdsErhan aldı benim jokeri kanka
Ne yazdın göremedimUla 2 kuruş para kazandik. İstisnasız bütün sevdiğim adamlara iyisi kötüsü destek attık diye mi kımse yazdığımi tinlamadi
Büyük lafDaha bu konuya yazarsam adam değilim
(Ahmet hariç) kimse tınlamadı dersek reşatımUla 2 kuruş para kazandik. İstisnasız bütün sevdiğim adamlara iyisi kötüsü destek attık diye mi kımse yazdığımi tinlamadi
Adı murat başka bilgim yok kiBen alırım ver bilgileri panellim
Miktar iyiyse uğraşırım birazAdı murat başka bilgim yok ki
Çok değil 1750tl kankaMiktar iyiyse uğraşırım biraz
Haram et gitsin yaÇok değil 1750tl kanka
Ettim de haram olmadı herhaldeHaram et gitsin ya
Bişey yok Ağa Barça maxiyla ilgi bişey sorduk Ahmet hariç kimse tinlamadi bile. Sırf iki kuruş kazandık diye sanki kimseye ulaşamadım gibi bir soğuk yapıyorlar anlamadım gitti. Neyse Boşver daha etiketleme beni buraya agam@Barrios Noldu be aga anlamadım bisi
Kanka ben Barça maxi falan bilmiyorum slotla ilgili birşey varsa yardımcı oluyum valla ♥😀Bişey yok Ağa Barça maxiyla ilgi bişey sorduk Ahmet hariç kimse tinlamadi bile. Sırf iki kuruş kazandık diye sanki kimseye ulaşamadım gibi bir soğuk yapıyorlar anlamadım gitti. Neyse Boşver daha etiketleme beni buraya agam
Ben görmedim başkaları hakkında da yorumda bulunmiyim eyvallah agaBişey yok Ağa Barça maxiyla ilgi bişey sorduk Ahmet hariç kimse tinlamadi bile. Sırf iki kuruş kazandık diye sanki kimseye ulaşamadım gibi bir soğuk yapıyorlar anlamadım gitti. Neyse Boşver daha etiketleme beni buraya agam
Barça maxi ne bir anlayabilsemBen görmedim başkaları hakkında da yorumda bulunmiyim eyvallah aga