- 36,294
- 27,682
- 113
Eyvallah kanka hep bu abuzerin yüzündenGeçmiş olsun tatar nazara geldin
Eyvallah kanka hep bu abuzerin yüzündenGeçmiş olsun tatar nazara geldin
Ben anlamadım laaa nedemek istediKaliteli espri. Atatürk bu işte aw
Aygıt kocaman. Eski Fenerbahçe teknik direktörüBen anlamadım laaa nedemek istedi![]()
Sıfır risk bugün o oyunun bana ödeme günüdür saşmaz. 150k için tebrikleri şimdiden alıyım yarım saate fısıldayan adam olarak konuyu görürsünüz yada içine girmiş adam olarak bakacaz artık 😂😂Batarsan söven fanların olarak burdayız ❤
Biraz seriNeyse ben 5 k atıp The Golden eggden 150 k çekip geliyorum Forum sessiz kalmış bi kazanç videosu atıyım özleyen fanlarım var 🤣
Benkalitebet üyeliği olmayan varmı yazdılar 2k nakit tek kat çevim max 10k ya kadar çekim ?
Bende anlamiyorum artik kimseyiBen anlamadım laaa nedemek istedi![]()
Beyin bedava diyorBen anlamadım laaa nedemek istedi![]()
Ben sen miyim la aw bi gol atmadılar joker alacaktım yaaaaaaaaaTamam hemen acitasyona başlama
Hahahahha aykut kocaman değilmiydi abi herkes deli yaptı kendiniAygıt kocaman. Eski Fenerbahçe teknik direktörü
Dm ..Pardon sabırsızlıkla bekliyoruzSıfır risk bugün o oyunun bana ödeme günüdür saşmaz. 150k için tebrikleri şimdiden alıyım yarım saate fısıldayan adam olarak konuyu görürsünüz yada içine girmiş adam olarak bakacaz artık 😂😂
Multi çaksak yermikalitebet üyeliği olmayan varmı yazdılar 2k nakit tek kat çevim max 10k ya kadar çekim ?
Kazanç halinde 100 dosta 37.5₺ trx sözümdür 🤣Dm ..Pardon sabırsızlıkla bekliyoruz
Kardeşim sen niye üstüne alınıyorsun kalitesiz adamlara yokmuşMulti çaksak yermi![]()
Sana inanıyoruzKazanç halinde 100 dosta 37.5₺ trx sözümdür 🤣
Atmasan da canın sağolsun haylan ağamKazanç halinde 100 dosta 37.5₺ trx sözümdür 🤣
Seni yanlışlıklamı aradılarKardeşim sen niye üstüne alınıyorsun kalitesiz adamlara yokmuş
Bizede ekletkalitebet üyeliği olmayan varmı yazdılar 2k nakit tek kat çevim max 10k ya kadar çekim ?
Aramadılar yazdılar kendilerinden eminSeni yanlışlıklamı aradılar