- 24,844
- 16,495
- 113
Şu yorumuma aralıksız 5 dk güldüm.allah benden razı olsunAygıt kocaman. Eski Fenerbahçe teknik direktörü
Şu yorumuma aralıksız 5 dk güldüm.allah benden razı olsunAygıt kocaman. Eski Fenerbahçe teknik direktörü
Whatsapdaki Kari ogle tehlikeliki burdan 4500 alip yol aldim 150000 tane numaradan ariyor whatsapdan yaziyor yatirim yap diye küfür ediyom gülüyor falan tam bir kırık 🤣kalitebet üyeliği olmayan varmı yazdılar 2k nakit tek kat çevim max 10k ya kadar çekim ?
Reis istanbuldaysan gelip ben traş ederim paraylada roll açarızHer pazar berber açık olur bu pazar kapalı niyeymiş soğuk abi abine sokim üst katta oturuyor 😁😁
Tam aponun kalemi deseneWhatsapdaki Kari ogle tehlikeliki burdan 4500 alip yol aldim 150000 tane numaradan ariyor whatsapdan yaziyor yatirim yap diye küfür ediyom gülüyor falan tam bir kırık 🤣
Ödül için Teşekkürler berber apoReis istanbuldaysan gelip ben traş ederim paraylada roll açarız![]()
Atam makaraydı denk düşürdük wasili gene
Pazar etek trasi günüde ondan adamınHer pazar berber açık olur bu pazar kapalı niyeymiş soğuk abi abine sokim üst katta oturuyor 😁😁
Numarasını versene dayı bende kırığımWhatsapdaki Kari ogle tehlikeliki burdan 4500 alip yol aldim 150000 tane numaradan ariyor whatsapdan yaziyor yatirim yap diye küfür ediyom gülüyor falan tam bir kırık 🤣
Apo kimTam aponun kalemi desene
Dimitryi wasiliyevskiApo kim
Bayılırım vallahi taş taşa vurup kıvılcım çıkarırızTam aponun kalemi desene
Nasil bulayım şimdi burdanNumarasını versene dayı bende kırığım
Noldu dostVay be
Boşver reisNoldu dost
Niye kalitede ne varmış hemşo@JoeQuanqa kalitebet icin beni bulll
Ülkenin yarısını engellemişsinNasil bulayım şimdi burdan
Acil yazmış adamNiye kalitede ne varmış hemşo
Tam köyün delisi taklidi yapıyor manyakNiye kalitede ne varmış hemşo