- 53,771
- 29,960
- 113
Bizim kalite olayı dünyada viral oldu herwlde dm den 15 mesaj var bakmaya korkuyorum kanım donduAcil yazmış adam
Bizim kalite olayı dünyada viral oldu herwlde dm den 15 mesaj var bakmaya korkuyorum kanım donduAcil yazmış adam
Dert dinlenir ücretsiz. Para istersen o yok dostBoşver reis
Bul beniii🤣Bizim kalite olayı dünyada viral oldu herwlde dm den 15 mesaj var bakmaya korkuyorum kanım dondu
Tg grupları bile seni konuşuyorBizim kalite olayı dünyada viral oldu herwlde dm den 15 mesaj var bakmaya korkuyorum kanım dondu
Kanka o makaraydı la wasil dostumuza makara yaptık tiyatroBul beniii🤣
Tamam o makara olabilir ama sen yinede bul beni🥹Kanka o makaraydı la wasil dostumuza makara yaptık tiyatro
Kocaeli dost ahahahahReis istanbuldaysan gelip ben traş ederim paraylada roll açarız![]()
Allah'tan üyeliğim var yine tuzağa düşecektikKanka o makaraydı la wasil dostumuza makara yaptık tiyatro
İnanmayın başkasıyla ortak yapıyor şuan çok talip çıkınca beni yem olarak kullanıyorKanka o makaraydı la wasil dostumuza makara yaptık tiyatro
Bilindik site yazsak dikkat çekmezdi 😆Allah'tan üyeliğim var yine tuzağa düşecektik
Kalitebet de bilindik dost kalitesizlik konusunda 😎Bilindik site yazsak dikkat çekmezdi 😆
Kusurati atta dede farm yapayim
Parayı komple atmalıKusurati atta dede farm yapayim
Dede etiğini bile kaldırmaz o parayaKusurati atta dede farm yapayim
Şimdi zengin olduk jojoları aldıkDede etiğini bile kaldırmaz o paraya
Ben her zaman seni destekliyorumŞimdi zengin olduk jojoları aldık![]()
Çekince atayım. İlk kupondu buKusurati atta dede farm yapayim
Hedef 2027 mi Haydar hocamÇekince atayım. İlk kupondu bu
45 50 kupon yapacam daha