- 24,263
- 25,139
- 113
Uyandığım andan öncesi dün benim için kanka ben öğlen uyandım pazar bugün yani dün çektinDün değil kanka bugün sabah çektikte istediğimiz meblağ olmadı , zaten ikiye böldüm
Uyandığım andan öncesi dün benim için kanka ben öğlen uyandım pazar bugün yani dün çektinDün değil kanka bugün sabah çektikte istediğimiz meblağ olmadı , zaten ikiye böldüm
Apodan kimse çalamaz denendi başarısız olduk ❌Ben anca senden çalarım Robin hoodum ben 😂🤣
Yine de iyi para tebrikler47 k kanka 9 k yatırım zaten
Anlamadım ama haklısın 🤣Uyandığım andan öncesi dün benim için kanka ben öğlen uyandım pazar bugün yani dün çektin
Olan aklımızda burda gittiUyandığım andan öncesi dün benim için kanka ben öğlen uyandım pazar bugün yani dün çektin
Zengin değilim bee bakma sen bunlaraSen zenginsin ben Robin hood 😂
Ben kalanı da gitsin diye uğraşıyorumOlan aklımızda burda gitti
Sayfayı ilk kez okuyanda seni akıllı zannederOlan aklımızda burda gitti
1 senedir maaş alamıyor maaşı alana kadar uğraşacamNeyim var neyim yok veririm hepsini (25 TL ) yeter ki Abuzerle uğraşmayı bırakma dost
Konuşuyorsun bu yalanı apomZengin değilim bee bakma sen bunlara![]()
140 k gelir var diyen 3. Saddam Hüseyin miydi artist 3. Evi aldım diyen sen değil misin ben çadırda yaşıyorum 25 k veriyorum benden fakirimi var 😂Zengin değilim bee bakma sen bunlara![]()
Allah razı olsun senden 🙏🏻1 senedir maaş alamıyor maaşı alana kadar uğraşacam
Atm ye gitmeye üşeniyorum hastayımTrabzon ilk yarı 4.5 yada maç sonu 8.5 olur kafana göre takıl
Bak şimdi 3 değil 2 ev var140 k gelir var diyen 3. Saddam Hüseyin miydi artist 3. Evi aldım diyen sen değil misin ben çadırda yaşıyorum 25 k veriyorum benden fakirimi var 😂
Bunu diyenin iq seviyesi 70 benimki 150 arada fark varSayfayı ilk kez okuyanda seni akıllı zanneder![]()
Hepsini yastık altına mi koydun senden korkulur geçmiş olsun kardeşimAtm ye gitmeye üşeniyorum hastayım
Hocam şuan zınklatıyordur polonyada
Herkesi de tanıyorsun dost maşallah140 k gelir var diyen 3. Saddam Hüseyin miydi artist 3. Evi aldım diyen sen değil misin ben çadırda yaşıyorum 25 k veriyorum benden fakirimi var 😂